Keystone logo
Suzhou Centennial College (China)

Suzhou Centennial College (China)

Suzhou Centennial College (China)

Bevezetés

A Suzhou Centennial College (Kína) a Suzhou University of Science and Technology (SUST), a Centennial College China és a Global Education Management Group (GEM) partnerségével jött létre, amelyet Lai Pin Yong úr, a Malajziai Tudományos Akadémia tagja alapított. Az SCC 16 éves múltra tekint vissza, és büszke arra, hogy Kína első kínai-idegen közös főiskolája, amelyet Jiangsu tartomány kormánya jóváhagyott és a kínai oktatási minisztérium iktatott.

A Suzhou Centennial College stratégiailag fejleszti egyetemi programjait az iparorientált programok előmozdításával, a mérnöki programok előtérbe helyezésével, a mérnöki programok menedzsmentprogramokba való beépítésével, valamint a mérnöki és üzleti programok integrálásával. A Suzhou Centennial College 7 iskolával büszkélkedhet, nevezetesen a mérnöki iskolával, az üzleti iskolával, a művészeti és tervezési iskolával, az oktatási és szolgáltatási iskolával, a szabad művészeti iskolával, a továbbképzési iskolával, valamint az innovációs és start-up üzleti iskolával.

A Suzhou Centennial College jelenleg 22 programot kínál a Big Data technológia és alkalmazás, a Cloud Computing technológia és alkalmazás, a szoftvermérnöki technológia, az intelligens irányítástechnológia, az e-kereskedelem, a nemzetközi pénzügyek, a nemzetközi kereskedelem, az animációs gyártási technológia, az építészeti tervezés és a korai gyermekkori nevelés területén, amelyek programjai iránt a helyi iparágak és közösségek részéről nagy a kereslet. A Centennial College 22 programja közül kettőt a Jiangsu Tartományi Oktatási Minisztérium kiemelt programként értékelt, a másik kettőt pedig a szucsoui önkormányzat kiemelkedő programként értékelte.

Annak érdekében, hogy a Suzhou Centennial College diákjai jobban felkészüljenek a karrierre való felkészültségre, és a következő évtizedben megfeleljenek az ipar igényeinek, a Suzhou Centennial College egy 50.000 négyzetméteres területet lefedő, az ipar és az oktatás integrációját elősegítő gyakorlati készségképző bázis építését tervezi. Több mint 4000 csúcstechnológiai vállalat, például a Huawei, Spitz, Cinda Bio, Tongcheng-Yilong, Xuchuang Technology, NJU Optoelectronics, Sudaweig, Corning Jerry a SEID-ben található, így a hallgatóknak jó lehetőségeik lesznek az elhelyezkedésre és a foglalkoztatásra.

A Suzhou Centennial College a "nemzetköziesedés, szakosodás és kielégítés" oktatási filozófiájához való ragaszkodás révén jó angol nyelvű környezetével, fejlett ipari-oktatási integrációjával, masszív online tanításával és az egyetemekre vezető többféle útvonallal rendelkezik. A Centennial College elkötelezett amellett, hogy segítse diákjait az angol nyelvtudás fejlesztésében és az alapvető foglalkoztathatósági készségek elsajátításában, hogy valóban világpolgárrá és képzett munkaerővé válhassanak.

A Suzhou Centennial College oktatói karának körülbelül 90%-a rendelkezik mesterfokozattal vagy annál magasabb fokozattal, amelyek közül 50%-nak van tengerentúli oktatási háttere. Ezért az SCC oktatói kétnyelvű vagy angol nyelvű kurzusokat tudnak tartani. Mivel a nemzetközi hallgatók az egyetemi hallgatói létszám egyötödét teszik ki, a Centennial College számos tanórán kívüli tevékenységet kínál a hallgatók egyéni igényeinek kielégítésére az angol nyelvtanulás terén, mint például az angol klub, az angol szórakoztató verseny, a tehetségkutató, a dráma klub, a PR klub, a Globetrotters klub, az angol nyelvfejlesztő program és az írólabor.

A Suzhou Centennial College az ipari internet, a mesterséges intelligencia és az intelligens gyártás területén az ipari internet, a mesterséges intelligencia és az intelligens gyártás területén közös programfejlesztésen keresztül fejleszti a főiskola és az üzleti élet közötti együttműködést, kontextushoz kötött készségfejlesztéssel. A MOOC/SPOC és a távoktatás vegyes tanulási megközelítéseivel a Centennial College arra törekszik, hogy forradalmasítsa a tanítást és a tanulást azáltal, hogy a "tudás és készségek tanítása" oktatási filozófiáját "a diákok tudás és készségek megszerzésének segítésére" alakítja át. Azzal, hogy a világ minden tájáról meghívunk professzorokat és mérnököket, hogy online kurzusokat tartsanak, a Centennial College feltárja a szinkronizált online órák lehetőségeit.

A Suzhou Centennial College egy elismert kínai-idegen közös főiskolát képzel el, amely megkülönböztető jellemzőkkel rendelkezik Kína egész területén. A Centennial College végzőseinek jó esélyük van arra, hogy a diploma megszerzésétől a diploma megszerzéséig több mint 100 kanadai, brit, ausztrál, amerikai, német és francia egyetemre lépjenek be, többek között a következőkre: University of Toronto, York University és University of Ontario Institute Technology; Warwick University, Nottingham University és Hull University; Australian National University, University of Technology Sydney és Macquarie University; Northeastern University, California State University és Portland State University. A Centennial College partnerségén és támogatásán keresztül a Centennial College hallgatói a kanadai Centennial College-ban vagy annak partneregyetemein folytathatják tanulmányaikat világszerte, és a Centennial College Overseas Articulation Center egyablakos tanácsadási szolgáltatásokkal tudja megkönnyíteni ezt a folyamatot.

Helyszínek

  • Suzhou

    No.1 Renai Road, Suzhou Industrial Park, 215000, Suzhou

    Kérdések