Keystone logo
San Diego Flight Training International

San Diego Flight Training International

San Diego Flight Training International

Bevezetés

1

Ról ről San Diego Flight Training International

Üdvözöljük San Diego Flight Training International gyönyörű Dél -Kaliforniában. SDFTI hitelesített és jóváhagyott alt = "14alt =" 1 iskola rendelkezik repülésvizsga -felhatalmazással, és 1989 óta diplomázik hivatásos pilótákat. SDFTI ambiciózus pilóták százainak segített elérni szakmai repülési képzési céljait. makulátlan biztonsági rekord. Bízunk benne, hogy segíthetünk Önnek is. Kiemelkedő légkört kínálunk a repüléstechnikai képzés befejezéséhez, és a Montgomery Field (San Diego) évente átlagosan több mint 350 repülési képzési napot élvez kiváló időjárásának köszönhetően. San Diego meleg és száraz éghajlattal, gyönyörű strandokkal és turisztikai látványosságokkal büszkélkedhet biztonságos és alkalmi környezetben. Az irányított légiforgalmi rendszer és a hosszú, fehér óceáni strandok, színes sivatagok és zord hófödte hegyek keveréke San Diegót teszi a legideálisabb és legszebb repülési képzési helyszín az országban. Döntése, hogy repülõiskolát választ, fontos lépés, és a közelmúltbeli felmérések azt mutatják, hogy a tapasztalt diákok számára kritikus különbség ts a rendelkezésre álló oktatás stílusa és minősége. Ez az a terület, ahol SDFTI a legmagasabb pontszámot érte el a közelmúltbeli független marketing felmérésben. Minden tanfolyamnak van egy tanterve, amelyet úgy fejlesztettek ki, hogy a lehető leghatékonyabban mozogjon, hangsúlyozva a szerkezetet, a biztonságot és a minőséget. Végzőseink rendkívül sikeresen teljesítik céljaikat. Majdnem alt = "100% az első próbálkozáskor leteszi az írásbeli vizsgáit, és több mint 80% -uk a gyakorlati repülési tesztet egyetlen próbálkozással.

Miért válassza a következőt: SDFTI ?

2

Mivel a (z) SDFTI világszínvonalú képzést kínál, és bizonyítottan sikeres ... Már több mint 20 éve képezzük a pilótákat itt, San Diego környékén.

FELÉPÍTÉS Olyan strukturált képzést nyújtunk Önnek, amelyre minden légitársaság vágyik, amikor kiválasztja a legjobb embereket a legkívánatosabb pozíciókra a repülőgép pilótafülkéjében. A 61. és a 141. rész szerinti képzést kínálunk a Szövetségi Repülési Szabályzat (FAR) által előírt vizsgahatósággal.

INTERJÚK ELŐKÉSZÍTÉSE Minden diák kap állásinterjút és felkészülési készségeket, hogy az iparágban elérhető legszélesebb számú légitársasággal munkát találjon. Ez több, mint CSAK egy interjú; ez egy olyan karrier, amit szeretne… gyorsan, hatékonyan és biztonságosan eljutunk oda.

KÉPZÉSI KÖRNYEZET Az év több mint napja repülhet, ez az összes óraszám és a kényelem, amelyben biztonságosan megtapasztalhatja őket. AT SDFTI részesül a dél -kaliforniai repülési élményből, amely a legnagyobb lehetőséget biztosítja napról napra az órák naplózására.

TERRAIN VÁLTOZATOSSÁGA Egyetlen repüléssel könnyedén eljuthat az óceánparti 70 mérföldes tengerpartoktól a belvölgyekig, a mérföld magas hegycsúcsokig, az Anza-Borrego sivatagi parkjaiig, a mezőgazdaságban gazdag Császári-völgyig és a Salton-tengerig. Itt lehetőséged van többet megtapasztalni, mint bárhol máshol.

A LÉGTÉR ÉS REPÜLŐK VÁLTOZATA Az alt = "20 mérföld távolságban SDFTI -on belül nagyobb a választék, mint bármelyik másik iskola a bolygón. A több osztályú Bravo kereskedelmi és katonai művelettől a 8. osztályú ellenőrzött polgári repülés kifutópályáiig, túl kicsi, ellenőrizetlen csíkok. lehetőség van arra, hogy gyakorlatilag bármivel találkozzon, amit karrierje során talál. Az Egyesült Államokban elérhető két „torony útközben” folyosó közül az egyik is rendelkezésre áll.

A NEWEST AIRCRAFT SDFTI tulajdonosa, üzemeltetője és karbantartója 15 repülőgép -flotta. Ide tartoznak az egy- és egy hajtóműves komplex repülőgépek, valamint a Cessna 17alt = "2s legújabb kollekciója a régióban, beleértve a Garmin® G1000® -vel felszerelt üvegpilótát.

Vízumkövetelmények

SDFTI t az Egyesült Államok kormánya felhatalmazta arra, hogy nem bevándorló külföldi (nemzetközi) hallgatókat és rezidens külföldieket vegyen fel repülési képzési osztályokra. Ehhez a gyors és könnyen követhető M1 Visa folyamat elindítása szükséges. Sok nemzetközi diákunk keres egy gyors és gazdaságos elejétől a végéig kereskedelmi programot, amely magában foglalja az FAA privát, eszköz, kereskedelmi és többmotoros programokat. A nemzetközi hallgatók dönthetnek úgy is, hogy az új és modern flottánkban edzenek, és kiválaszthatják az egyes FAA minősítéseket és minősítéseket, hogy személyre szabott tanfolyamot végezzenek.

San Diego Flight Training International jogosult I-20-as kibocsátására, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy diák (M-1) vízumot szerezzenek a megfelelő nagykövetségen keresztül, hogy beléphessenek az Egyesült Államokba repülési képzés céljából. Ez lehetővé teszi a külföldi állampolgárok számára, hogy megszerezzék az M1 VISA-t, majd megkezdjék repülési képzésüket az Egyesült Államokban. Felhívjuk figyelmét, hogy a nem rezidens külföldiek csak az I-20 engedéllyel rendelkező iskolákban képezhetik magukat. E szabályzat be nem tartása kitoloncoláshoz vezethet. Elfogadjuk a nem rezidens külföldiek transzferét is, akik más I-20 jóváhagyott és engedélyezett repülőiskolákban tanulnak. Ez egy nagyon egyszerű folyamat, és ha helyesen hajtják végre, az nem lesz hatással az edzésre.

Helyszínek

  • San Diego

    8745 Aero Dr., Ste. 103 , 92123, San Diego

Kérdések