Keystone logo
Shillington Education

Shillington Education

Shillington Education

Bevezetés

Miért válassza a Shillingtont?

Shillington különbözik a legtöbb egyetemtől vagy tervezői kurzustól

Tapasztalat nem szükséges. Komolyan. Nem kell interjút készítenie vagy portfóliót küldenie. Csak a tervezés iránti szenvedélyre és a tanfolyam iránti 100%-os odaadásra van szükségünk.

Szerezze meg álmai munkáját! A shillingtoni hallgatók kiváló tervezőstúdiókba kerülnek, jelentős márkáknak dolgoznak, és saját vállalkozást indítanak. Iparági kapcsolatainknak és erőforrásainknak köszönhetően magabiztosan végez az álláskeresésben.

Hozzon létre egy lenyűgöző tervezési portfóliót. Diákmunkáink önmagukért beszélnek. Görgessen végig több száz digitális, nyomtatási és csomagolási projekten. Nézze meg, mit tud létrehozni mindössze 3 hónapos teljes munkaidőben vagy 9 hónapos részmunkaidőben.

#Shillumni hálózat és iparági hírnév. Ha végzett, használja ki Shillington iparági hírnevét, és csatlakozzon egy több mint 5000 fős #Shillumni nagyra becsült csoportjához, akik a világ legjobb stúdióiban és ügynökségeiben dolgoznak.

Tiszta lap! Sok diák vonzódik Shillingtonhoz, mert piacképes készségeket sajátíthat el egy új karrierhez. Értjük. Oltsd le a tervezés iránti szenvedélyedet, és fejleszd a készségeidet egy olyan karrierhez, amely izgat. Tanulj Shillingtonban. Szeresd a munkádat!

Tanuljon az iparág vezetőitől

Minden Shillington osztály legalább három vendégelőadást élvez vezető grafikusoktól és kreatívoktól. Olyan emberek, akik 100%-ban ismerik a dolgukat.

Ezek a tervezési szakértők munkájukat, filozófiájukat és felbecsülhetetlen értékű tanácsaikat osztják meg leendő hallgatóinkkal.

Tanuljon grafikai tervezést, és indítsa el kreatív karrierjét

Legyen szó karrierváltásról, tudásfejlesztésről, önálló grafikai tervezési vállalkozás indításáról vagy egy multinacionális vállalatnál való munkavállalásról, a Shillington a tökéletes hely kreatív karrierjének megalapozására! A tervezési oktatás innovatív megközelítése azt jelenti, hogy a hallgatók rendkívül rövid idő alatt elképesztő (díjnyertes!) eredményeket érnek el. Úgy tervezték, hogy új készségeivel több időt tölthessen azzal, amit szeret. A Shillington inspiráló tanulási környezetet hoz létre, ahol a tervezőhallgatók valódi és releváns készségeket sajátítanak el – beleértve a tervezéselméletet, a tipográfiát, a csomagolást, a mobilalkalmazások tervezését és a felhasználói élményt (UX) – gyakorló tervezőktől.

Tanuljon grafikai tervezést 3 hónapos teljes munkaidőben vagy 9 hónapos részmunkaidőben New Yorkban, Londonban, Manchesterben, Sydney-ben, Melbourne-ben vagy Brisbane-ben (Shillington fogadja a nemzetközi hallgatókat!), és végezzen egy csiszolt grafikai portfólióval, amely bemutatja legjobb munkáit, készen arra, hogy szerezze meg álmai munkáját.

Tanuljon online grafikai tervezést

A tervezés mindenhol jelen van, ezért úgy gondoltuk, hogy a mi tanfolyamunknak is ilyennek kell lennie.

Az eredeti grafikai tervezésű bootcamp már elérhető az interneten– bárhol is van a világban.

  • Innovatív online tanulás. Az előadások, demók és kritikák élőben, valós időben jelennek meg.
  • Diák-tanár arány 9:1.
  • Tanuljon és dolgozzon a világ bármely pontjáról! Válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb tanulási környezetet.
  • Lépjen kapcsolatba a saját városán kívüli osztálytársaival, és alakítson ki kapcsolatokat a világ minden tájáról származó emberekkel.
  • Hallgasson vendégelőadókat különböző országokból, nem csak egyetemi városokból.
  • Az online kurzus célja, hogy a távolságtól függetlenül fenntartsa az elkötelezettséget és a kapcsolatot osztálytársaival és tanáraival.

Tanuljon bárhonnan. Minden online kurzus a felsorolt időzónákban zajlik, ami azt jelenti, hogy bárhonnan élhetsz a Shillington élményben.

Készen állsz kreatív karriered beindítására? Csatlakozzon a Global Classroomhoz a Shillington új online kurzusával.

Kelly Sikkema / Unsplash

130232_photo-1498075702571-ecb018f3752d.jpg

Ajánlólevél

Graham McDonnell, kreatív igazgató, The New York Times / T Brand Studio

„Lenyűgözött a shillingtoni jelöltek portfóliójukban mutatott tehetségének szintje, amelyek közül némelyik éven felüli képességeket mutatott, és még a bevett szakemberek munkáját is felülmúlta. Egy hónapon belül felvettünk, és az új dizájnunk máris remek kiegészítésnek bizonyult a csapatban."

GYIK

Helyszínek

  • New York

    315 Madison Ave, 10017, New York

  • London

    Bury House, 31 Bury St, EC3A 5AR, London

    • Los Angeles

      Los Angeles, Amerikai Egyesült Államok

      Kérdések