Keystone logo
Shanghai Jiao Tong University Antai Global Summer School

Shanghai Jiao Tong University Antai Global Summer School

Shanghai Jiao Tong University Antai Global Summer School

Bevezetés

A diákok 24 ország csatlakozott 2016 Antai Global nyári Program

Nyolcvan nemzetközi diákok csatlakoztak 2016 Antai Global nyári program, amely sikeresen megnyitotta Xuhui campus július 4-én. A diák érkezik 24 különböző országok és régiók, beleértve Turky, Svájc, Spanyolország, Ausztrália, Olaszország, Marokkó, Nagy-Britannia, Franciaország, Németország, Dél-Korea, Kanada, Csehország, Szlovákia, Egyesült Államok, Szingapúr, India, Malajzia és Kína. Sokan jöttek fentről egyetemek, mint Oxford, University of Leeds, International University Genfben, Közgazdasági Egyetem, Prága, University of Sydney, Melbourne Egyetem, University of New South Wales, KAIST a dél-koreai és a zürichi University of Applied Sciences. A Mester pálya, több mint 50% -át a résztvevők külföldi MBA hallgatók, az átlagos életkor 29.

A megnyitón, professzor Wan Guohua, Associate Dean Antai College of Economics and Management (ACEM), üdvözölte az érkezés a diákok és a szállított meleg megjegyzések. Ezt követően, a Nemzetközi Együttműködési és cseréje Hivatal ACEM be a tanfolyamok, és hasznos információkat élet Sanghajban. A hálózati ülés, a diákok bemutatkoztak és szocializálódott egymással. Késő délután, a csoport megkezdte a túra Shanghai tereptárgyak, beleértve Lujiazui, SWFC és a Hong Kong Plaza, amelynek ízét a helyi üzleti kultúra és izgalmas kezdete a szórakoztató és hasznos tapasztalat ígért a következő hetekben.

Tanulmányozása után három hétig a program, a diákok kapnak három tanulmányi hitelek által kiadott Shanghai Jiao Tong Egyetem. Több "Tanulás Üzleti és Kulturális in China", a Antai Global nyári program középpontjában a kínai gazdaság és gazdálkodás tanfolyamok, vállalati látogatások, a kínai nyelv és történelem műhelyek, és a kínai kultúrát. Ezen a nyáron a diákok vesznek részt a műhelyekben és a vállalati látogatások Shanghai Circuit, GE, BBDO, Coca-Cola, az IBM és a 3M. Eltekintve a tudományos és a kínai nyelvtanfolyamok, kulturális tevékenységek, mint a fazekasságot, teafőző, főzés és a kalligráfia is segít nekik megtapasztalni a varázsát Kínában.

Antai Global Summer Program az első angol-tanított nyári program által szervezett ACEM nemzetközi diákok. Segít a főiskola, hogy vonzza a sokszínű hallgatói szervezet, emelje nemzetközi láthatóságot és elősegíti a nemzetközivé.

1.Accommodation

A programidőszak alatt, a diákok otthona három csillagos rezidencia hotel Xuhui campus, amely 15 perces sétára Antai főiskolán. Két diák az azonos nemű megosztja egy standard szoba. A szobában TV, légkondicionáló, ingyenes Internet hozzáférés, zuhanyzó fülke, hajszárító, stb

2.Campus

Xuhui campus egyik öt gyönyörű campus Shanghai Jiao Tong Egyetem. Ez az, ahol az egyetem jött létre 1896-ban, mint Nan Yang Public School, tanúságot a történelmi fejlődés az elmúlt 115 évben.

Büszkélkedő különböző építészeti stílusok az épületek, Xuhui campus szerepel a "Örökség Architecture" a Shanghai Városi Népi Kormánya. Ezek a szimbolikus épületek közé tartozik a könyvtár, a stadion, kar központ, múzeum egyetem történelem, stb, amelyek mindegyike épített megkönnyíti és gazdagítja a hallgatók tanulmányi és az élet az egyetemen.

Található Huashan Road, Xuhui campus van gyalogosan Xujiahui Central Business District, amely az egyik legdinamikusabb üzleti területek Sanghajban. A különböző bevásárlóközpontok, étkezde helyek, színházak és egyéb létesítmények egyaránt könnyen megközelíthető, hogy a hallgatók egy kényelmes életet.

3.Shanghai

Shanghai szívében Kína gazdasági fejlődése és a nagy üzleti központ a világon. Központja által számos világ legjobb vállalatok és vonzott sok külföldi tulajdonú pénzintézetek, mindent átfogó, a vibráló és szigorú üzleti környezet a kozmopolita város.

Shanghai is egy népszerű idegenforgalmi célpont híres gazdag építészeti jellegzetes épületek és történelmi tereptárgyak, mint például a Bund. A kiterjedt és egyre skyline Lujiazui terület Pudong kerület le a showpiece a virágzó gazdaság, a város és az ország. Egyéb látnivalók a városban tartalmazza a bőséges kulturális helyek és események, valamint a különböző helyi finomságokat.

Helyszínek

  • Shanghai

    No. 1954 Hua Shan Road, 200030 Shanghai, Shanghai

    Kérdések