Keystone logo
South Mountain Community College

South Mountain Community College

South Mountain Community College

Bevezetés

South Mountain Community College (SMCC) tükrözi a környező közösség sokszínűségét, a vidéki, városi és elővárosi negyedek gazdag keverékét. Sok hallgatónk Phoenixből, Laveenből, Tempe-ből, Guadalupe-ból és a környező területről érkezik, hogy részt vegyen a fő campuson vagy a guadalupei külterületi létesítményekben; esti tanfolyamokat is kínálunk Laveenben, a Betty Fairfax High School-ban.

A 2015-16-os pénzügyi évben körülbelül 6000 hallgató iratkozott be a South Mountain Community College ; 70 százaléka első generációs főiskolai hallgató volt, 48 százalékuknak szándéka volt átmenni egyetemre továbbtanulása érdekében. És mivel ezeknek a hallgatóknak több mint 75 százaléka kisebbségnek vallja magát, a South Mountain Community College -ot szövetségileg kisebbségi kiszolgáló és spanyol kiszolgáló intézménynek nevezték ki.

Kis, személyre szabott óráinkat napok, esték és online kínálják, és elkötelezett és kitűnő oktatók vezetik őket. Karrier és akadémiai tanácsadás is rendelkezésre áll. South Mountain Community College emellett erősségeken alapuló intézmény, segít előbb meghatározni saját személyes erősségeit, majd stratégiát folytat veled, hogy maximalizálja ezeket az erősségeket a tanulmányi és a karrier-választás során.

Helyszínek

  • South 24th Street,7050, 85042, Phoenix

Kérdések