Keystone logo
Southern Regional Technical College

Southern Regional Technical College

Southern Regional Technical College

Bevezetés

A Southern Regional Technical College (SRTC) megértjük, hogy az élet gyorsan mozog - változnak a körülmények, kialakulnak új lehetőségek és megjelennek a karriercélok. Az egyik legfontosabb döntés az, hogy melyik főiskolára járjon továbbtanulásuk és karrierjük megteremtése közben. A szakértő oktatókkal, a legmodernebb felszereléssel és technológiával, valamint gyakorlati képzési lehetőségekkel a Southern Regional Technical College pontosan megadja azt, amire szüksége van ahhoz, hogy a karrier sikeréhez vezető utat elérje.

Az SRTC több mint 155 fokozatot kínál, diplomát és bizonyítványokat kínál. Southern Regional Technical College fő egyeteme a georgiai Thomasville-ben található; tanulóink kényelme érdekében Colquitt, Decatur, Early, Grady, Miller, Mitchell, Seminole, Thomas, Tift, Turner és Worth megyékben is vannak telephelyeink. Southern Regional Technical College a Főiskolák és Iskolák Déli Szövetsége (SACSCOC) akkreditálta.

Ha nemrég végzett középiskolai végzettséggel, a Southern Regional Technical College személyes otthoni tapasztalatokat kínál Önnek. Emellett útmutatást és segítséget kínálunk, hogy megalapozott döntéseket hozhasson tanulmányaival és a jövőbeni karrier döntéseivel kapcsolatban. A szülők értékelni fogják a Southern Regional Technical College megfizethetőségét, alacsonyabb tandíjjal és pénzügyi támogatási lehetőségekkel.

Azok a személyek, akiknek változó karrier célja van, pontosan megtalálják, amire szükségük van a Southern Regional Technical College . Programjaink és óráink jól szolgálják hallgatóinkat, miközben terveket készítenek karrier ambícióik továbbfejlesztésére. Akár most kezdi meg azt a munkakört, amelyről mindig is álmodott, vagy továbbfejlesztett képzettséggel folytatja továbbképzését a jövőbeni előrelépés érdekében, megismertetjük Önt.

Helyszínek

geopoint
  • U.S. 19,15689, 31792, Thomasville

Kérdések