Keystone logo
St Nicholas Montessori College

St Nicholas Montessori College

St Nicholas Montessori College

Bevezetés

Miért válassza a St. Nicholas Montessori-t?

1970 óta készítjük Írország vezető Montessori tanárait és korai gyakorlóit. A QQI akkreditálta minket, és az Irish Montessori Oktatási Tanács (IMEB) és a Felsőoktatási Főiskolai Szövetség (HECA) alapító tagjai vagyunk. De ami még fontosabb:

Együtt található a Montessori Iskola és Főiskola

A Szent Miklós Montessori Főiskola az egyetlen alapfokú tanárképző, amelynek saját iskolája van. A hallgatók páratlan hozzáféréssel rendelkeznek a valódi és élénk korai évekhez és az alapvető körülményekhez.

Tanulj Dublin legjobb tengerparti városában

A Dun Laoghaire szívében tanuló St. Nicholas hallgatók beépülnek a gyönyörű tengerpart, a kávézó-kultúra, a meleg és barátságos közösség, valamint az Írország legjobb kocsmáinak ideális keverékébe. És mindez könnyen elérhető DART, busz vagy autó segítségével.

A SMSI története

St Nicholas Montessori College Írország St Nicholas Montessori College eredete az 1940-es évek végére vezethető vissza, amikor Dr. Maria Montessori engedélyt adott két angol nőnek, Margaret Homfray és Phoebe Child számára, hogy képzési központot hozzanak létre a Montessori módszer tanítására Londonban. Ez volt az első Szent Miklós-főiskola, és sok ír ott végzett kurzusokat. 1970-ben Sighle Fitzgerald és hasonló gondolkodású oktatók egy csoportja alapította az Írország Szent Miklós Montessori Társaságát. Az ír társadalom sok éven át műhelyeket és esti tanfolyamokat tartott a londoni képzési központtal együtt Írország egész területén, biztosítva a Montessori módszer továbbterjedését.

1980-ban megvásárolták a kollégium jelenlegi otthonát, a Szent Miklós-házat, a Dun Laoghaire-ben, és a Szent Miklós Montessori Iskola kinyitotta kapuit. Peggy McClatchie volt az első tanár, Sighle Fitzgerald pedig a főiskola igazgatója és igazgatója. 1984-ben a Főiskola megkezdte első tanfolyamának kiadását, egy kétéves diploma tanfolyamot, amelyet a londoni központ ad ki.

121235_121051_L1190480-copy.jpg

1994-ben a Kollégiumot az Írország Nemzeti Oktatási Díjai (NCEA), az állam által jóváhagyott felsőoktatási testület jelölték meg. Ez lehetővé tette a Kollégium számára, hogy megtervezze és fejlessze saját Montessori oktatási diplomáját és fokozatát a nemzeti és nemzetközi szabványoknak megfelelően, átfogó képzési és karrierlehetőségeket biztosítva a hallgatók számára.

Az 1990-es évek során a Főiskola állami jóváhagyást kért és biztosított egy hároméves nemzeti diploma, egyéves továbbképzési program és egy magasabb szintű diploma program számára azok számára, akik már rendelkeznek egyetemi végzettséggel. Ezek a programok tovább fejlődtek, hogy tükrözzék az oktatási módszertan fejlődését és a bevált gyakorlatokat, miközben mindig megfelelnek a nemzeti és nemzetközi oktatási keretekben bekövetkezett változásoknak.

Ma a Főiskola Írország vezető szolgáltatója a Montessori és a korai évek szakembereinek, és egyedülálló abban, hogy a 8. szintű BA Hons Montessori oktatási program lehetővé teszi a diplomások számára, hogy regisztrálják magukat a 4. útvonalon az Írország Oktatási Tanácsán. Ennek eredményeként sok száz Szent Miklós-diplomás dolgozik az ír ír nemzeti iskolarendszerben.

121229_121050_1341-02A-G6L-SMI-3-6-CLASS-copy1.jpg

Helyszínek

  • Dún Laoghaire

    Dún Laoghaire, Írország

Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések