Keystone logo
© The University of Fredericton
St.Thomas Flight Centre

St.Thomas Flight Centre

St.Thomas Flight Centre

Bevezetés

A St. Thomas Flight Centre személyre szabott, professzionális repülési képzés nyugodt és barátságos környezetben. A érett, elkötelezett, karrier pilótaoktatókat kínál sokféle repülési tapasztalattal. Akár érdekel repülő kikapcsolódásként vagy válasszon a légi közlekedésben, a karrier, a repülés iskola segíthetnek a célok elérésében.

A repülőtér található Highway # 3, 4 km keletre Highbury Ave., mindössze 15 percre délre Highway # 401. Könnyen megközelíthető, hiszen ez biztosítja a túlterhelt repülés képzési környezet. Iskola iroda található a Flight Training Centre és a földi iskolai osztályok tartanak a helyszínen.

A St. Thomas Flight Centre, amely személyre szabott, professzionális repülési képzés nyugodt és barátságos környezetben. A érett, elkötelezett, karrier pilótaoktatókat kínál sokféle repülési tapasztalattal.

1996-ban alakult, a St. Thomas Flight Centre repülési képzés a könnyü Pilot engedély révén a kereskedelmi pilóta szakszolgálati engedély és a Multi-Engine Instrument Ratings. A Flight Centre megadták "Private Career College" állapot Private Career Colleges törvény, 2005, amely teljes képzését kereskedelmi pilóta és pilótaoktatókat. Licenc # 103072.

A repülési képzési program testreszabható, hogy megfeleljen a menetrend. Három osztály 1 oktatók állnak rendelkezésre, hogy tanítsa a repülést oktató Értékelés és hátsó kerék pénztáraknál is rendelkezésre állnak.

Miért Fly?

Hogy az élet sokkal érdekesebb! Tedd magad sokkal érdekesebb! Legyen a pilóta. Embrace az izgalom a nagy ismeretlen. A tanulás repülni egy kihívást, kifizetődő kaland, amely távlatokat.

Amellett, hogy az új készségek elsajátítására, repülő szórakoztató, biztonságos és megfizethető. Micsoda nagyszerű módja az utazásnak. Tapasztalja meg a szabadság megy, ahol akar, amikor akarja. A hétvégi get-a-way vagy egy napos kirándulás kevésbé megterhelő és sokkal szórakoztatóbb.

Karrierlehetőségek bővülnek.

"Ami messzebb downstream, mi kell még, hogy foglalkozzon a megjósolt hiány képzett hajózószemélyzet - a soraiban új diák pilóták továbbra is a puha oldala a nyugdíjazási szövőszék azoknak a helyén van."

Rob Seaman Wings Magazine november 2009 Sok St. Thomas Flight Centre diplomások elérték belépő szintű pozíciókat a kereskedelmi légi közlekedésben .... Légi fényképezés, tűzjelző, teher- és személyszállító szolgáltatást és spray-pilóta. Dedikált, nappali tagozatos hallgatók is elérjék, kereskedelmi pilóta engedéllyel 12-18 hónap. Hol lesz abban az időben?

Teljesítjük az álmok, hogy szeretne repülni kikapcsolódásként, vagy lesz egy kereskedelmi pilóta.

Campus jellemzői

A repülőtér a 3-as főúton található, 4 km-re keletre a Highbury Ave.-től, mindössze 15 percre délre a 401-es főúttól. Könnyen hozzáférhető, zsúfolt repülési képzési környezetet biztosít. Az iskola irodái a Repülőképző Központban találhatók, és a földi iskolai órákat a helyszínen tartják.

    Helyszínek

    • Saint Thomas

      44989 Talbot Line, RR#3 , N5P 3S7, Saint Thomas

      Kérdések