Keystone logo
Sullivan County Community College

Sullivan County Community College

Sullivan County Community College

Bevezetés

Üdvözöljük a SUNY Sullivanban, amely a SUNY (New York Állami Egyetem) rendszerének átfogó közösségi főiskolája. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy segítsünk a jövőre való felkészülésben, akár az első munkahely megszerzésekor, akár egy négyéves főiskolára vagy egyetemre igazolsz, akár személyes és szakmai készségeidet fejleszted.

Küldetésünk

A SUNY Sullivan olyan programokat és forrásokat biztosít, amelyek oktatják, inspirálják és erősítik a diákokat és a szélesebb közösséget. A tanításban és tanulásban nyújtott kiválóság révén felkészítjük a tanulókat egy sokszínű és összekapcsolt világra, és támogatjuk a pozitív gazdasági és társadalmi változásokat Sullivan megyében és azon kívül. Fenntartható cselekvéseket modellezünk, és a társadalmi, környezeti és gazdaságilag felelős polgári szerepvállalást támogatjuk a kiválóság átfogó kultúráján keresztül.

Campusunk

Vidéki, 405 hektáros kampuszunk a festői Catskill-hegységben található, kevesebb mint két órányira New Yorktól és Albanytól. Kilenc egymáshoz kapcsolódó épületből, valamint a Paul Gerry Fieldhouse-ból áll. Campus épületeinket, beleértve a komplexum közepén található Seelig Színházat is, az Edward Durell Stone & Associates építésziroda tervezte. Stone híres volt a New York-i Modern Művészetek Múzeumában és a Radio City Music Hallban, valamint a washingtoni John F. Kennedy Előadóművészeti Központban végzett munkáiról, többek között középületekről és terekről. A Lazarus I. Levine Residence Hall és az EcoGreen Townhouses, amelyek mindössze pár lépésre találhatók az egyetemtől, közel 400 diáknak biztosítanak szállást.

Diákjaink (2019 őszétől)

A főiskolára 1628 hallgató (781 nappali és 847 részmunkaidős) iratkozott be, akik demográfiailag változatos egyéneket képviselnek.

Akkreditációnk

A SUNY Sullivant a Middle States Commission on Higher Education akkreditálta a 3624 Market Street, Philadelphia, PA 19104 címen. Telefon: (267) 284–5000.

Tanterveinket a New York-i Állami Egyetem és a New York-i Állami Oktatási Minisztérium hagyta jóvá. Valamennyi tanterv jóváhagyott veteránok képzésére a vonatkozó köztörvények szerint, a főiskolát pedig az Egyesült Államok Állampolgársági és Bevándorlási Szolgálata, az Egyesült Államok Belbiztonsági Minisztériumának hivatala hagyta jóvá külföldi hallgatók részvételére. Az akkreditációs és engedélyezési dokumentumok online vagy a Tudományos és Hallgatói Ügyekért Felelős Alelnöki Hivatalon keresztül megtekinthetők.

Vállalkozási programjainkat a Főiskolai Üzleti Iskolák és Programok Szövetsége országosan akkreditálta, hogy olyan üzleti programjait kínálhassa, amelyek a tudomány társult és alkalmazott tudományos fokozataival csúcsosodnak ki.

Az ápolói tantervet a New York állam Oktatási Minisztériuma (Bureau of Professional Licensing) akkreditálta és bejegyezte.

Fenntartható Sullivan

A SUNY Sullivan tevékenységének középpontjában a fenntarthatóság áll. A környezeti és társadalmi felelősségvállalás iránti elkötelezettségünk az egyetemi működésünktől a tantervünkig mindenre kiterjed.

Évek óta beépítjük a fenntartható gyakorlatokat az egyetemi tevékenységünkbe, beleértve az épületeink fűtésére és hűtésére szolgáló geotermikus rendszert, valamint a közelmúltban egy 3 kW-os fotovoltaikus tömb és 2,5 kW-os szélturbina telepítését a megújuló energiával kapcsolatos gyakorlati oktatáshoz. 2015-ben a SUNY Sullivan áramvásárlási szerződést kötött a Sullivan Solar Garden, LLC-vel, amely magában foglalta egy 9 hektáros, 2,15 MW-os (7056 PV modul) napelemfarm telepítését az egyetemen.

A SUNY Sullivan diákjai segítettek felszerelni egy zöldtetőt az egyetemen, ami csökkentette a fűtési és hűtési költségeket, diákjaink pedig évente több mint 3000 font ételmaradékot gyűjtenek össze és komposztálnak az egyetemen lévő kényszerlevegős komposztterület segítségével. Beépítettünk vizespalack-töltőállomásokat, alacsony átfolyású vízvezetékeket, és utólag felszereltük a világítást és az épületautomatizálási rendszereinket, hogy javítsuk energiahatékonyságunkat, és külső napelemes világítást építettünk be, hogy a baseballpályánkhoz vezető sétálóutat megvilágosítsuk. Van egy bio közösségi kertünk és építettünk egy szalmabála kerti fészert – ez a kezdeményezés a Honors Program és a Zöld épületek karbantartását és menedzsmentjét tanító hallgatónk kezdeményezésére. A kertünkben termesztett élelmiszerek egy részét az egyetemi étkezési szolgáltatások használják fel, tovább mozdítva a Chartwells számos fenntarthatósági kezdeményezését. Folyamatosan frissítjük üvegházhatásúgáz-kibocsátási jegyzékünket, és stratégiákat alkalmazunk a hulladékcsökkentés érdekében, valamint frissítjük beszerzési politikánkat, hogy jobban tükrözzék a fenntarthatóság iránti elkötelezettségünket.

Ezek és más erőfeszítések segítenek csökkenteni energiaköltségeinket, hatékonyabbá tenni létesítményeinket, és minimalizálni a környezetre gyakorolt hatásunkat. A fenntarthatóság iránti elkötelezettségünk azonban nem ér véget.

A SUNY Sullivan gyorsan vezető szerepet tölt be a fenntarthatósági oktatásban. Zöld épület-karbantartási és -gazdálkodási társdiplománk és Fenntarthatósági Tanulmányok tanfolyamaink egy új „zöldgalléros” munkaerő alapjait fektetik le. Környezettudományi programunk tudományos alapú megközelítést kínál napjaink összetett ökológiai problémáinak kezelésére. Még nem hitelalapú műhelyeinket és tanfolyamainkat is tartjuk személyes vagy szakmai fenntarthatósággal kapcsolatos készségeinek bővítésére.

Virtuális Nyitott Ház

A virtuális nyílt nap a tervek szerint keddenként 15:30-kor (USA keleti idő szerint)

Helyszínek

  • Loch Sheldrake

    112 College Road, Loch Sheldrake, NY 12759, , Loch Sheldrake

Kérdések