Keystone logo
Summer at Smith College

Summer at Smith College

Summer at Smith College

Bevezetés

A Smith College nyári előiskolai programjai intellektuálisan ösztönző és egyedülálló lehetőségeket kínálnak azoknak a középiskolás fiatal nőknek, akik tanulmányi érdeklődésüket az osztályteremben és azon túl is szeretnék elérni. Ezek a programok minden évben több mint 200 fiatal nőnek kínálják a szabadságot, hogy kihívásokkal teli és érdekfeszítő tárgyakat fedezzenek fel, megerősítsék főiskolai jelentkezéseiket, és mintát szerezzenek Smith egyetemi tapasztalataiból, miközben más motivált és ambiciózus hallgatókkal élnek és tanulnak a világ minden tájáról. Smith sok nemzetiségű, különböző faji és társadalmi-gazdasági hátterű fiatal nőket üdvözl ezeken a programokon, akik együtt egy rendkívüli értelmiségi közösséget alkotnak. A tanulási környezet gyakorlatias, együttműködő, felfedező, kihívásokkal teli és példaképekben gazdag. A Smith oktatói személyes figyelmet szentelnek az osztályteremben, miközben ösztönzik a hallgatók érdeklődését és szenvedélyeit, és segítik őket új tudományos készségek kialakításában. A diákok minden nap tanfolyamokon és workshopokon vesznek részt, és különféle szervezett kulturális, társadalmi, atlétikai és művészeti tevékenységek közül választhatnak éjszaka és hétvégén. Itt komolyan veszik a fiatal nőket, és inspirálják őket arra, hogy kitűnjenek – tudósként, tudósként, íróként, kutatóként és vezetőként.

Nemzetközi hallgatók számára

A Smith College Precollege Programok minden évben fogadják a nemzetközi diákokat a világ minden tájáról programjainkba. Meg fogja találni, hogy a mi kisebb osztályaink, hasonlóan a Smith egyetemi hallgatókhoz, kivételes tanulást kínálnak egy olyan környezetben, ahol a nőket komolyan veszik és inspirálják, hogy vezető szerepet töltsenek be. Smith az Egyesült Államok északkeleti régiójában helyezkedik el, amely az ország bármelyikében a legnagyobb nemzetközi diákok körében található.

Élet a Smithben

Tapasztalatának nagy része valódi érzést kap az egyetemi élethez és a független élethez. Merüljön el egy olyan campus-környezetbe, amely inspirálja Önt, azzal a további előnyökkel, hogy gondoskodó felügyeletet és útmutatást nyújt a lakossági igazgatótól és gyakornokoktól.

Éljen és étkezzen az egyetemen

Élvezze a szobát Smith egyik gyönyörű házában, mindegyikben egy nappali található, amely remek otthoni bázist képez. A diákok Talbot, Lamont, Gillett és Northrop házakban maradnak. Smith házak egy-és kétágyas szobák, és a legtöbb résztvevőnek van szobatársát.

Minden ház saját étkezővel rendelkezik, Smith étel finom és tápláló. Három étkezés van naponta. Az Éttermi szolgáltatások személyzetében gluténmentes, vegetáriánus és vegán étrend áll rendelkezésre. Olyan résztvevőkkel is dolgoznak, akik más táplálkozási korlátozásokkal is rendelkeznek.

Egy tipikus nap

Az órák 9 és 16 óra között tartanak. Ezután használhatod az összes campus létesítményt (Smith két tornatermet, fedett medencét, fedett és szabadtéri pálya és teniszpályákat, squash pályákat, táncstúdiót, krokett udvarot és egy fitneszközpontot A Smith szintén otthont ad egy megkülönböztetett mûvészeti múzeumnak, egy díjnyertes botanikus kertnek és üvegháznak), és terepjárókon is részt vesz, amelyek a tandíj részeként (zenét, színházat) szolgálnak fel délután, esténként és hétvégén. Mindig van szervezett tevékenység a csatlakozáshoz, vagy időt tölthet a barátaival a programból. Minden program saját tevékenységét kínálja az osztályteremen kívül, de olyan tevékenységeket is tervezünk, amelyeket minden diák szeretne részt venni. Ezen kívül választható menedékhelyek is igényelhetők, amelyek külön díjat igényelnek.

KAPCSOLATBA LÉPNI

Nyári Programok Hivatala

30 Belmont Avenue
Smith College
Northampton MA 01063

Telefon: 413-585-4455
Fax: 413-585-4344

Helyszínek

  • Northampton

    10 Elm Street, 01063, Northampton

Programok

Az intézmény a következőket is kínálja:

Kérdések