Keystone logo
SUNY Clinton Community College

SUNY Clinton Community College

SUNY Clinton Community College

Bevezetés

A Clinton Közösségi Főiskola, a New York Állami Egyetem egy tagsági egysége a Bluff Point- on található , körülbelül 4 mérföldre délre Plattsburghtól, az Erdős-magasságra, a Champlain-tóra néző kilátással .

A Clinton Közösségi Főiskola (CCC) egyedülálló szerepet játszik a helyi közösségben és az államon belül azzal, hogy hagyományos és nem tradicionális hallgatók számára hozzáférést biztosít a különféle oktatási programokhoz. Sok CCC diák vesz részt két évig, megszerzett oklevelet vagy bizonyítványt, majd továbbít egy négyéves egyetemre. Más hallgatók végzik, és közvetlenül bejutnak a munkaerőbe, vagy rövid időre részt vesznek a KKK-ban, hogy megfeleljenek egy adott oktatási igénynek. 2015 őszén a Clinton Közösségi Főiskola körülbelül 2400 teljes munkaidős és részidős hallgatót vett fel.

Míg a kollégium rendelkezik a korszerű oktatási igényekhez szükséges modern felszereléssel és felszereléssel, megkülönböztető építészettel és látványos természeti környezetével a múlt jelentős időszakaiban. Valójában a Bluff Point helyszíne az amerikai köztársaság alapításának és hagyományának egyik legfontosabb eseménye. Helyénvaló, hogy egy ilyen gyönyörű, és annyira az Egyesült Államok korai fejlődésének egy része fenntartható legyen a közhasználat és az élvezet érdekében.

A Bluff Point a Clinton megyei állampolgárokhoz tartozik, akik most megoszthatják a lélegzetelállító tájat és a történelem érzését, amelyet korábban csak néhányan tartottak fenn.

A küldetés

A Clinton Közösségi Főiskola küldetése, hogy oktatási lehetőségeket biztosítson egy olyan befogadó és biztonságos környezetben, amely lehetővé teszi az egyének számára, hogy saját utat hozzanak létre a személyes és szakmai fejlődéshez.

Jövőkép nyilatkozat

Clinton megyei és Észak-országbeli erőfeszítéseink eredményeképpen a Clinton Közösségi Főiskola segíti a hallgatókat az akadémiai, gazdasági, technológiai és kulturális szakadék áthidalásában, a helyi és globális közösségekben való részvételben, és gyakorlatias és jövőképes módon erősíti életüket.

Helyszínek

  • Plattsburgh

    136 Clinton Point Drive, 12901, Plattsburgh

    Kérdések