Keystone logo
SupBiotech Paris

SupBiotech Paris

SupBiotech Paris

Bevezetés

A Sup'Biotech egy magán biotechnológiai mérnöki iskola, amely a párizsi nagyvárosban található. A Sup'Biotech hallgatók mérnöki és természettudományos tanfolyamokat végeznek, beleértve előadásokat, laboratóriumi munkákat és hosszú távú kreatív projekteket. Sok más STEM-orientált iskolával ellentétben a Sup'Biotech az iparági know-how-t is hangsúlyozza, és valóban professzionális tantervet kínál. A Sup'Biotech végzőseit a biotechnológiai szektor csúcscégei toborozzák, mint például a L'Oreal, a Sanofi, a Watchfrog, a Nestlé és számtalan más. Gyakorlatilag minden Sup'Biotech -diplomás talál munkát vagy felsőfokú tanulmányokat, és a Sup'Biotech egyedülálló tudomány- és vezetői készségei rendkívül értékesek mindenféle munkaadó számára.

120322_SupBiotech_Programme_Biotech1.jpg

Nemzetközi hallgatóknak egyetemi, végzős, külföldi tanulmányokat és nyári programokat kínálunk. A diákok az 1., 2., 3., 4. vagy 5. évben kezdhetik; Az első és második tanfolyamokat angolul vagy franciául oktatják, míg a harmadik, negyedik és ötödik évet angol nyelven. A diplomások gyorsan hozzáférhetnek vezető pozíciókhoz mind Franciaországban, mind külföldön olyan területeken, mint az egészségügy és a gyógyszeripar, az élelmiszer-feldolgozási innováció, a kozmetika, a bioinformatika vagy a környezet. A program a CTI által akkreditált francia mérnöki iskolák modellje alapján épül fel: az alapítási ciklus (2 év), majd a mérnöki ciklus (3 év).

120321_PhotoSummer.jpg

A Sup'Biotech tanterve multidiszciplináris egyensúly a tudomány és a mérnöki kurzusok (előadások, gyakorlati laboratóriumi munka és projektek), a menedzsment készségek és az ipari know-how között. Tanulóink megismerkednek a hazai és nemzetközi biotechnológiai piacokkal is. A Sup'Biotech professzorai különböző képzési és oktatási háttérrel rendelkeznek, például egyetemek, kutatóközpontok és ipar. Programunk során angol nyelvet használunk; posztgraduális tanfolyamainkat angol nyelven oktatjuk, és a tanfolyamok kizárólag angol nyelven állnak rendelkezésre a harmadik évtől kezdve. A Sup'Biotech hallgatói sokféle felelősségre vannak felkészülve a különböző biotechnológiai és nemzetközi vállalatokban, olyan területeken dolgozva, mint az egészségügy, a kozmetikumok, a környezetvédelem, a gyógyszeripar és az agráripar.

120325_SupBiotech_Programme_Biotech1.jpg

Amint fentebb említettük, a Sup'Biotech ötéves programja két, az új európai szabványoknak megfelelő szakot tartalmaz. Hároméves egyetemi programunk a Sup'Biotech alapképzéséhez vezet. A posztgraduális programunkban a hallgatók választanak egy lehetőséget, például kutatást és fejlesztést, termelést vagy értékesítést és marketinget. A kétéves posztgraduális programunk befejezése után a hallgatók biotechnológiai mérnöki oklevelet kapnak, amely megfelel a mesterképzésnek.

FIGYELEM:

A Sup'Biotech nem rendelkezik ösztöndíjakkal.

Mindazonáltal örömmel támogatunk minden olyan állami ösztöndíj iránti kérelmet, amelyet hallgatóink a francia kormányhoz vagy jótékonysági intézményekhez szeretnének benyújtani.

Ösztöndíjak és finanszírozás

FIGYELEM:

A Sup'Biotech nem rendelkezik ösztöndíjjal.

Mindazonáltal szívesen támogatunk minden olyan állami ösztöndíj iránti kérelmet, amelyet hallgatóink a francia kormányhoz vagy jótékonysági intézményekhez kívánnak benyújtani.

Helyszínek

  • Paris

    Paris, Franciaország

    Kérdések