Keystone logo
Tallahassee Community College

Tallahassee Community College

Tallahassee Community College

Bevezetés

A felsőoktatás vezetője

1966 óta a Tallahassee Community College magas színvonalú felsőfokú oktatást ajánlott León, Gadsden és Wakulla megyéinek polgárai számára az egész állam, a nemzet és a külföldi diákok mellett. Következetesen rangsoroljuk a nemzet egyik legfontosabb közösségi kollégiumaként. Elképzelésünk, hogy elismerjék a választott kollégiumot.

TCC a számok szerint

  • 37k - A TCC évente több mint 37 000 hitel- és non-credit diákot vesz fel

  • 24: 1 - A TCC fenntartja a diákot a tanári arány 24-1

  • 77% -a - a TCC diplomások 77 százaléka 4 évig az érettségi után

Kiválóság az oktatásban

A TCC-nél több mint 70 különböző oklevelet és tanúsítványt kínálunk, amelyek különböző területeket foglalnak magukban az üzleti menedzsmenttől a mérnöki munkáig, az ápolástól a bűnüldözésig. Művészi (AA) oklevelünk az állami egyetemre való áttéréshez több sávot is kínál azoknak, akik egy főiskolai diplomát kívánnak folytatni. Fedezze fel az összes lehetőséget, és beszéljen tanácsadójával, hogy megtudja, mi a megfelelő az Ön számára.

68905_Clipboard03.jpg

Mindenkit szeretettel látunk

A TCC sokszínű hallgatói testet képvisel, és megerősíti hallgatóink növekedését és sikereit a tudósok, a vezetés, a művészetek és így tovább. Örömmel fogadjuk a diákokat az élet minden területéről, és lehetőséget kínálnak arra, hogy erősítsék magukat és közösségüket.

Találkozó, ahol van

A fő egyetemtől az országspecifikus intézeteinkig a műholdas központokig büszkék vagyunk arra, hogy közösségünket szolgáljuk a három megyei szolgáltatási körzetünk mindegyikében. Mindig van egy hely, közel az otthoni, a munka és mindenütt között.

Ideális hely, ahol élni és tanulni lehet

Minden félévben, a diákok ezrei választják a Tallahassee-t, mint a következő lépés az oktatási útjukon. A TCC otthona, a nemzet egyik legjobb közösségi kollégiuma és két nagy egyetem - a Florida State University és a Florida A

Helyszínek

  • Tallahassee

    444 Appleyard Drive, , Tallahassee

Kérdések