Keystone logo
© Eva Dang
Leanne Test School

Leanne Test School

Leanne Test School

Bevezetés

Az Airways Aviation a nemzetközi pilótaképző akadémiák, a szimulátor / értékelő központok és az alapítványi iskolák hálózatával a nemzetközi vezető repülési képzési szervezetként működik.

Európa, Közel-Kelet, Ázsia és Ausztrália különböző helyszínein működő Airways Aviation közvetlen hozzáférést biztosít a nemzetközi légitársaságoknak a legmagasabb képzettségű és legjobban képzett kereskedelmi pilótákhoz. A 30 plusz éves világszínvonalú repülési képzési tapasztalatainknak köszönhetően a szervezet tökéletesen elhelyezhető a hazai és nemzetközi diákok támogatására, valamint a kereskedelmi pilóták keresletének gyors növekedésére világszerte.

Az Európai Repülésbiztonsági Ügynökség (EASA) vagy a polgári légiközlekedés-biztonsági hatóság (CASA) által felajánlott pilóta pilóták által ajánlott képzési Pathways és partnerségek használata a légiközlekedési iparággal annak érdekében, hogy magasan motivált végzős pilótáink menjenek a légi jármű pályára.

Az Airways Aviation elkötelezett a magas színvonalú oktatási és tanulási eredmények biztosításában, valamint felejthetetlen tapasztalattal a szárazföldön és a levegőben. Teljesen felszerelt, célokra épített tantermek és diákterületeket biztosítunk, és világszínvonalú repülőgépparkot tartunk fenn annak érdekében, hogy diákjaink és személyzetünk biztonságosan és bizalommal repüljen.

Helyszínek

 • Oxford

  London Oxford Airport Langford Lane Kidlington Oxfordshire, OX5 1RA, Oxford

  • Huesca

   Huesca-Pirineos Airport Carretera 1217 Km. 3 Monflorite-Alcala del Obispo, 22111, Huesca

   • Bilinga

    Airways Aviation Academy Gold Coast Hangar 51 Lores Bonney Circuit, 4225, Bilinga

    Kérdések