Keystone logo
Thai Chef School

Thai Chef School

Thai Chef School

Bevezetés

Szakmai szakács

A thai oktatási minisztérium által akkreditált

Bangkokban vagyunk, a thai konyha fővárosa és a világhírű thai ételek otthona. Ki ismerheti jobban a thai ételeket, mint a bangkoki thaiföldi kulináris iskolánk, és hol tudná megtanulni a thai ételeket? Mi egy professzionális Thai Cooking osztály Bangkokban vagyunk. Gyere hozzánk hiteles thaiföldi, pán-ázsiai és nyugati főzéssel friss alapanyagokból és szakmai receptekből angolul.

80863_betel-leaf-2457198_640.jpg

Ez a Bangkok Chef Iskola és oktatói arra szánják, hogy segítsenek minden szakács hallgatónak elérni a legmagasabb kulináris készségeket. Minden képzés célja egy sikeres munkahelyi etika és a bizalom kialakítása a kereskedelmi konyhában való munkavégzéshez. A professzionális szakácsképzés Bangkokban az osztálytermi munkából, az intenzív fűszeres edzésből és a thai szállodák / üdülőhelyek által választott szakmai gyakorlatból áll.

Hangsúlyt kap a hiteles ízek és aromák elérése a professzionális bemutatással együtt. Minden ételnek megfelelő ízűeknek, illatnak kell lennie, és megfelelőnek kell lennie. Ez a mi GARANCIA!

Tanulj thai

A legjobb rész Bangkokban, akkor megtanulhatja a thaiföldi főzést, a pán-ázsiai főzést, vagy a nyugati főzést. A thaiföldi főzési program 6 hét, és a thaiföldi oktatási minisztérium akkreditálja. A pán-ázsiai és a nyugati főzőprogramok mind hét hét, intenzív és professzionális. Ismerje meg a thai, kínai, japán és nyugati szakmai fogásokat. Mindent megtudhat Kezdődőkről, Levesekről, Salátákról, Curry pasztákról, Keverjük össze a süteményeket, párolt, grillezett, mély sülteket, desszerteket, gyógynövényeket, utcai ételeket ... VAGY tanítsa meg nyugat-főzésünk alapjait a Western Basic kulináris tanfolyamunkon.

Gyere tanulj velünk. Három fő képzési program áll rendelkezésre:

  1. CULINARY TRAINING - Tanulj pán-ázsiai konyhákkal vagy Nyugat-főzéssel, kulináris alapképzéssel, fizetett gyakornokként dolgozzon egy hotelben / üdülőhelyen, és segítsen neked egy jó fizető munkát találni egy tengerjáró hajón vagy egy F

  1. PROFESSZIONÁLIS THAI CULINARY TRAINING - Ismerje meg 80 professzionális thai ételeket alaposan több mint 6 hét intenzív főzés, főzés és főzés.

  1. SHIPING STUDENT TRAINING - Gyere Thaiföldre, tanulj thai ételeket és kultúrát, főiskolai krediteket kapsz. A programban szereplő szállásokat.

  1. BASIC CULINARY SKILLS TRAINING - Ismerje meg a fontos alapvető kulináris készségeket, például a kés készségeket, a HACCP képzést, az élelmiszerköltségeket, a méréseket, ... 2 intenzív héten belül.
80862_green-curry-3604721_640.jpg

KÜLDETÉSÜNK

Thai Chef School elkötelezett a diákok tanulásának és karrierfejlesztésének megkönnyítése mellett. Törekszünk arra, hogy professzionális és dinamikus tanulási környezetet biztosítsunk, miközben a hallgatókat a holnapi kulináris vezetőkké emeljük. Célunk, hogy segítsük az étel- és italmunkásokat a kulináris álmaik elérésében azzal, hogy akkreditált karrierlehetőséget kínálnak az álláskeresési segítséggel együtt.

Iskolánk campusunk Bangkok, a thaiföld kulturális és kulináris fővárosa. A 6. helyezéssel a világ népszerűsége miatt a thaiföldi konyha íze és egészségügyi szempontjai miatt figyelhető meg. Tudjuk, hogy a jó thai ételeknek meg kell ízlelnünk, mert Thaiföldön vagyunk. Tanítunk autentikus thai főzésre, nem fúzióra. És azok számára, akik érdeklődnek a nyugati (európai) főzéshez, nem probléma. Csatlakozz hozzánk a Western Basic Kulináris Képzésben. A campusunk közvetlenül a Sukhumvit úton található, 2 háztömbnyire a BTS On Nut-tól, közvetlenül a Tom N Toms kávézóban a Phyll Community Centerben. Az osztályokat az új, professzionális tantermekben tartják angolul beszélő thai szakácsok.

CSAPATOK:

Az iskolai szakácsok magasan képzett angol nyelvű thai állampolgárok. Mindenki tapasztalatot szerzett a thaiföldi és a nyugati éttermekben helyi és nemzetközi szinten, és több éves tapasztalattal rendelkezik különböző iskolákban főzésre.

CÉLKITŰZÉSEK:

Alapvető célunk az, hogy a hallgatókat autentikusan kóstolják meg a thaiföldi és a nyugati ételeket, miközben a munkatársak etikai és szakmai készségeit beidegzik a jelöltjeinkbe Feliratkoztunk arra az ötletre, hogy az ember megtanulja a legjobban azáltal; ezért az osztályok teljesen gyakorlatiasak. És ez az, amit a diákok csinálnak - főznek, főznek és főznek. Az oktatók bemutatják, hogyan kell elkészíteni egy edényt, és a diákok mindaddig gyakorolják a helyes ízlést. Próbáljuk a szakácsokat, a szakácsokat főzni, és a séfeket a thai konyhaművészekbe. Szeretne tanulni és szórakozni? Gyere hozzánk itt az egzotikus Bangkokban. A tanulás soha nem volt olyan jó!

Helyszínek

  • Bangkok

    1770 Sukhumvit Road Soi 54, Bang Chak, Prakanong Bangkok, Thailand, , Bangkok

Kérdések