Keystone logo
© Eva Dang
The Design Ecademy - Online Design Courses

The Design Ecademy - Online Design Courses

The Design Ecademy - Online Design Courses

Bevezetés

Rólunk

A Design Ecademy a Maria Flynn, az innovatív belsőépítész / tervező tanácsadó, aki színre specializálódott

Az évek során Maria a különböző tervezési területeken, a felsőoktatásban, az írásban és az üzleti rendszerekben szerzett szakmai tapasztalattal rendelkező embercsoportot gyűjtött össze a Design Ecademy létrehozásához. A tanfolyamok 2001 óta rendelkezésre állnak, és azóta a világ minden tájáról érkező diákok több ezer sikert értek el ezeken a tanfolyamokon.

Nemzetközileg elismert képesítések

Minden tanfolyamunkat Pearson Edexcel akkreditálja; a legnagyobb brit akkreditáló testület és a világ egyik legnagyobb egyetemi akkreditáló intézménye. Ezek a képesítések nagyon jól ismertek. PLUS, minden kurzusunk átvihető egyetemi kreditértékeket hordoz, amelyekkel a képesítésed utazni fog veled - bárhová is megy a világon!

A tervezők által létrehozott tanfolyamok a tervezők számára

Az akadémiai akkreditáció létfontosságú az iparági elismerés szempontjából, de a hosszú távú siker kulcsa (talán még inkább) az a tényleges készség és tudás, amelyet bármelyik kurzuson elérhet. A tanfolyamainkat évente felülvizsgáljuk és frissítjük annak érdekében, hogy megtanuljuk a sikeres munkát a mai design iparban.

A tervezés és az e-tanulás szakemberei!

Szakterületünk a Design és mi szállítjuk az összes tanfolyamain keresztül E-learning - ez a mi középpontjában. Ez azért fontos, mert a tanítás módja

Egyedi építőelem-megközelítés

Ha tovább akar lépni egy későbbi szakaszban, akkor egyszerűen "add-on" lesz az alapítványnak, amit elértél, anélkül, hogy a semmiből kezdene. Keményen dolgoztunk annak érdekében, hogy továbbfejlesszük a tanfolyam struktúráit, hogy minden kurzus természetes módon haladjon a következőre. Ez maximális rugalmasságot biztosít a felnőtt tanulók számára, és biztosítja, hogy az időbeosztás és az erőfeszítés egy valós képesítéssel jutalmazza meg - nem csak "hitel" értéket!

Nincs szükség korábbi tapasztalatra vagy képesítésre

Az egyetemi végzettséggel és / vagy ellenőrizhető iparági tapasztalattal általában kötelezően be kell jegyezni ezen a szinten. Azonban nincsenek korábbi képesítések vagy tapasztalatok a tanfolyamain való részvételre, csak az olvasási képességre

Garantáljuk, hogy mit fog tanulni!

Garantáljuk, hogy ha sikeresen befejezi ezt a kurzust, akkor Önnek rendelkeznie kell a szakmai ismeretekkel és ismeretekkel az iparágban, amint azt a tájékoztatónk leírja. Ha NEM szerez gyakorlati készségeket és ismereteket, amelyeket leírtunk, akkor teljes egészében megtérítjük a tanfolyam díját, és még mindig megtartjuk díját. Töröljük a kockázatot, így bizalmasan regisztrálhatunk!

Küldetésünk egyszerű ...

Szeretjük mindenkinek szenvedélyt nyújtani a tervezéshez, a lehetőséget, hogy megtanulják a készségeket és megkapják az akkreditációt, amely mind az álmaik, mind a potenciáljuk teljesítéséhez szükséges.

Önnek nincs szüksége korábbi tapasztalatra vagy képzettségre ahhoz, hogy elinduljon - ami gyakorlatilag nem hallható ez a képzettségi szint. De NEM minősítenek, és meg kell élni a vágyat és a tanulási hajlandóságot. Ha igen...

Bárhol is vagy a világon, bármi is legyen a törekvésed, akármi is legyen a háttér ... ha tervezõ akar lenni és hajlandó vagy a munkát végezni, garantáljuk, hogy segítünk neked, hogy váljunk.

A mai napig több ezer diák sikeresen befejezte ezeket a tanfolyamokat. Láthatja valódi tapasztalatait a valódi diákokból, és megtekintheti munkájuk példáit itt: href = "http://www.thedesignecademyreviews.com/course-reviews/

Programok

Kérdések