Keystone logo
The Institute of Cancer Research Radioaktív hulladék tanácsadók képzése
The Institute of Cancer Research

Radioaktív hulladék tanácsadók képzése

Online United Kingdom

Request duration

Angol

Request pace

Request application deadline

Aug 2023

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Ez a kurzus biztosítja a lezáratlan és lezárt radioaktív anyagok kórházakban történő kezeléséhez szükséges elméleti hátteret és képzést.

Az első nap a következő tématerületeket öleli fel: történeti áttekintés, interakció és egységek, műszerek, sugárhatások és kockázatok, valamint a szabályozási keret. A következő két nap a jogszabályokat tárgyalja, engedélykérelmet és az engedély feltételeinek betartását, a szállítási szabályokat és a kórházak radioaktív anyagainak gyakorlati kezelését. Az előadások mellett néhány gyakorlati kérdést felölelő workshop is lesz.

A tanfolyam olyan szintű, amely alkalmas a sugárvédelem területén dolgozó kórházi fizikusok vagy azok számára, akik bővíteni szeretnék tudásukat ezen a területen. Különösen alkalmas azok számára, akik radioaktív hulladék-tanácsadókká kívánnak válni, és az RPA2000 Útmutatóban foglaltaknak megfelelően lefedi az alapvető ismereteket (alaptanterv).

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • Nemzetközi Egészség és Környezet Tanfolyam
    • Lisbon, Portugália
  • Planet Health - Multidiszciplináris megközelítés a bolygó egészségét érintő zavarok emberi egészségre gyakorolt hatásainak megelőzésére és kezelésére.
    • Pisa, Olaszország