Keystone logo
© Zoé Brenning | Think Tank Training Centre
Think Tank Training Centre

Think Tank Training Centre

Think Tank Training Centre

Bevezetés

A 2005-ben alapított Think Tank Oktatási Központ célja, hogy a művészeknek olyan speciális, karrierorientált számítógépes grafikai (CG) oktatást nyújtson, amely felkészíti őket egy izgalmas karrierre a VFX, a játékművészet és az animáció területén.

A Think Tank diákjai, akiket folyamatosan a CG Art egyik legjobb iskolájaként tartanak számon, közvetlenül dolgozó szakemberektől tanulnak, a legújabb szoftverekkel foglalkoznak, felbecsülhetetlen értékű stúdiókapcsolatokat építenek ki, és ipari portfóliót készítenek.

A diákok választhatnak a teljes mértékben online vagy a Think Tank innovatív hibrid modelljén keresztül történő tanulás között. A hibrid tanulással a diákok távolról sajátítják el a 3D Art alapjait és haladó technikáit, mielőtt a kanadai Vancouverbe, a Think Tank kampuszára mennének, ahol egy portfólió-központú, magával ragadó záró félévre kerül sor.

Bár felvételi ösztöndíjak nem állnak rendelkezésre, a hallgatóknak lehetőségük van arra, hogy a program során érdemalapú ösztöndíjakat szerezzenek. Személyre szabott fizetési tervek és pénzügyi támogatási tanácsadás (kanadai jelentkezők) is rendelkezésre áll. Lépjen kapcsolatba felvételi csapatunk egyik tagjával még ma!

Belépők

Think Tank alkalmazás kitöltése többlépcsős folyamat, amely időt, a részletekre való odafigyelést és esetleg néhány példát igényel a munkájából. De az utazás a fiók létrehozásával kezdődik – és ez egyszerű!

Az előrehaladást a rendszer menet közben menti, és bármikor szerkesztheti. Amikor a végére ér, be kell fizetnie a jelentkezési díjat a benyújtás előtt. Ha bármikor kérdése van, forduljon hozzánk a képernyő jobb alsó sarkában található chat gomb segítségével.

Ösztöndíjak és finanszírozás

A Warner Bros. Discovery-vel együttműködésben létrehozott Doers and Dreamers Digital Arts Scholarship célja, hogy lehetőségeket teremtsen a szórakoztatóiparon belül a történelmileg figyelmen kívül hagyott közösségek művészei számára. Bármilyen nemű, képességű és identitású embert alulreprezentált kanadai közösségekből, beleértve az őslakosok, a feketék és a faji csoportok tagjait, a fogyatékkal élőket és az LMBTQ2+ közösségeket, arra biztatjuk, hogy jelentkezzenek erre a kezdeményezésre.

Ez a program kizárólag kanadai állampolgárok, állandó lakosok és leszálló bevándorlók számára készült. Bármilyen nemű, képességű és identitású, alulreprezentált kanadai közösségekből származó emberek jelentkezését bátorítjuk, beleértve az őslakosok, a feketék és a faji csoportok tagjait, a fogyatékkal élőket és az LMBTQ2+ közösségeket!

Rangsorok

  • 1. helyezett a kreatív intézmény Kanadában
  • Észak-Amerikában a vizuális effektusok iskolájában az 1. helyen végzett
  • 3. helyen végzett a játéktervezés és fejlesztés kategóriában világszerte
  • A kanadai 3D animáció iskolai rangsorában az 1. helyen végzett

Helyszínek

  • North Vancouver

    107 W Esplanade North Vancouver, British Columbia Canada, V7M 1A1, North Vancouver

Kérdések