Keystone logo
Think Tank Training Centre Diploma CG+3D Asset Creation for Film or Games (CG+3D eszközkészítés filmekhez vagy játékokhoz) szakirányon
Think Tank Training Centre

Diploma CG+3D Asset Creation for Film or Games (CG+3D eszközkészítés filmekhez vagy játékokhoz) szakirányon

16 Weeks

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Oct 2024

CAD 30 750 *

Összekevert

* Nemzetközi hallgatóknak |CAD 26,750 CAD Belföldi hallgatóknak

Bevezetés

A program az első 48 hétben a Think Tank interaktív platformján, a Portálon keresztül oktat, és az előre felvett oktatóprogramokat, a közös műhelymunkát és az egyéni mentorálást kombinálja, hogy felkészítse a diákokat a filmes, televíziós vagy játékokkal kapcsolatos karrierre.

Az érdeklődési körödre specializálódva olyan portfóliót készítesz, amely egy adott karrierhez, és gyakran egy adott stúdióhoz igazodik. Tapasztalt felügyelőid, oktatóid és személyes mentorod tanácsaival rengeteg iparági ismeretet és kapcsolatot építhetsz ki, amelyek segítségével magabiztosan teheted meg a következő lépést.

A távoktatás rugalmassága mellett ez a program a kölcsönös tiszteletre, művészi támogatásra és leleményességre épülő szakmai közösségbe is beavatja Önt. A Think Tanknál arra törekszünk, hogy diákjaink ne csak megfigyeljék ezt a közösséget, hanem aktív szereplőivé váljanak.

Ideális Diákok

Belépők

Tanterv

Program tandíj

A program megvalósítása

Az Iskoláról

Kérdések