Keystone logo
Tianjin International Chinese College

Tianjin International Chinese College

Tianjin International Chinese College

Bevezetés

Tianjin International Chinese College (TICC) egy kínai nyelvű intézmény, amelyet a Tianjin Városi Oktatási Bizottsága akkreditált. A kollégium kínai nyelvű programokat kínál, és tanulmányi vízumot (X1 / X2) bocsát a diákok világszerte.

83119_appearance2.jpg

Főiskolánk jelenleg két egyetemen rendelkezik, amelyek több mint tízezer négyzetméteres területet foglalnak el tökéletes létesítményekkel, mint például a kínai kultúra kiállítótermek, a többfunkciós tanterem, a művészeti tanterem és így tovább. Az akadémiai kurzusok mellett a TICC felkéri a művészeket, hogy tanítanak a kínai kultúráknak, mint például a kínai zene, a Kongfu, a pekingi opera, a kínai kalligráfia, a papírvágás és a Guqin. A diákok egyszerre tanulhatják meg a kínai nyelvet és a hagyományos kultúrát.

A TICC nagy erőfeszítéseket tesz a tapasztalatok oktatói csapatának létrehozásában. Tanárainkat a Hanban tanúsítja. Tanáraink többsége mesterfokozattal rendelkezik, vagy magasabb. A pedagógusaink 80% -a tanári tapasztalatot szerzett a tengerentúlon, míg 87% -uk együttesen írt tankönyveket, például az "Új Mandarin Sorozat Tankönyvét".

Az elmúlt öt évben közel 20 000 hallgatót tanítottunk több mint 50 országból, mint például Amerika, Oroszország, Kanada, Olaszország, Egyesült Királyság, Korea, Thaiföld, Vietnam, Kambodzsa és még sok más.

83121_hall.jpg

Online kínai programokat is kínálunk, amelyeket arra terveztek, hogy otthoni tanulmányokat végezzen. Tanfolyamaink tartalmazzák a HSK órát, a Beszélt Kínai órát, az üzleti kínai órát, a Kínai Írás órát és még sok más . Egyszerűen otthon maradhat, velünk tanulhat, befejezheti kurzusunkat és igazolást szerezhet. A részleteket lásd a programunkban.

Cím: 116 Ya'an utca Nankai kerület, Tianjin
Tel. (86) 22-27623035
E-mail: [email protected]

Helyszínek

  • Nankai

    116 Ya’an Street Nankai District, 300000, Nankai

Kérdések