Keystone logo
Toronto Film School

Toronto Film School

Toronto Film School

Bevezetés

175018_174769_171982_button_read-more-on-the-institutions-website2.png

Toronto Film School

Legyen szó filmről, dizájnról, videojátékokról vagy divatról, a Toronto Film School kreatív közösséget, díjnyertes oktatókat és társak hálózatát találhat, hogy eljusson az Ön által megálmodott karrier felé. Az iskola olyan programokat kínál, mint a filmgyártás , a színészet , a videojáték-tervezés és még sok más.

Mi állítja be a Toronto Film School ?

Ipari szakemberek

A díjnyertes és igény szerinti filmkészítők, producerek, operatőrök, divattervezők, videojáték-tervezők és aktív iparági szakemberek mentorálják. Oktatóink a legmodernebb iparági betekintést és legjobb gyakorlatokat, valamint izgalmas hálózati lehetőségeket biztosítanak.

Kereszt együttműködés

A Toronto Film School együttműködhet a kreatív programokból származó diákokkal. Ön is felbecsülhetetlen értékű szakmai kapcsolatokat és iparági hálózatokat fejleszt ki, amelyek segítenek megnyitni az ajtókat a divat- és szórakoztatóipar számára.

Diákjaink díjat nyernek

Toronto Film School hasonló gondolkodású diákok, akik megosztják a kreatív művészetek iránti szenvedélyét, körülvesznek. A rangos testületek, mint például a Festival de CANNES és a Thea Awards által elnyert diákok számos díjazása bizonyítja, hogy kemény munkájukat és elkötelezettségüket a kézművességüknek köszönheti. A Toronto Film School diákjaként kapcsolatba léphet velük és tanulhat tapasztalt oktatóktól.

Valós oktatás

Toronto Film School ismert a díjnyertes diplomások alakításáról, akik az iparág vezetői és kiválóan változnak a kiválasztott területen. Ennek az az oka, hogy a diplomások gyakorlati képességekkel, iskolázottsággal rendelkeznek, és képesek magukat és egy jól körvonalazott portfóliót készíteni.

Pathway

Toronto Film School megérti a jelenlegi és a jövőbeni pályafutását. A Yorkville-i Egyetemmel kötött artikulációs megállapodásunk révén gyorsabban követheted az üzleti adminisztrációs fokozatot, hogy megkapd a kreatív karriered fejlesztéséhez szükséges üzleti készségeket.

Kis méretű méretek

Kis osztályokban lehetősége van arra, hogy teljes potenciálját elérje egy-egy-egy utasítással és mentorálással. Megfelelő együttműködési környezete is lehetővé teszi az osztálytársakkal való kapcsolatok kiépítését és a kreatív programok közötti diákokkal való együttműködést.

Campus jellemzői

Kiváló egyetemi helyszín

A Torontó-szerte található 4 egyetemen a diákok teljesen elmerülhetnek a városban.

  Rangsorok

  A QS World University Rankings által a legjobb filmes iskolák közé soroltToronto Film School gyors tempójú és rendkívül együttműködő tanulási környezetet kínál, amelynek célja, hogy felvértezze Önt a szenvedélye gyakorlásához szükséges elméletekkel és készségekkel.

  Helyszínek

  • Toronto

   10 Dundas Street E., Suite 704, M5B 2G9, Toronto

  • Toronto

   55 Dundas Street E., floor 4&5, M5B 1C6, Toronto

   • Toronto

    415 Yonge Street, 8th Floor, M5B 2E7, Toronto

    • Toronto

     1835 Yonge Street, M4S 1X8, Toronto

     Kérdések