Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Totino-Grace High School

Totino-Grace High School

Totino-Grace High School

Bevezetés

Rólunk

Inspiráló elmék. Megható a szív.

A Totino-Grace több, mint egy középiskola. A Totino-Grace a hallgatók életének legjobb előkészítése: inspiráló és hittel teli, szigorú és elkötelező, kreatív és együttműködő - egy iskola, ahol minden hallgató magabiztossá fogja válni önmagában és jövőjében.

A Totino-Grace igazgatótanácsa, az adminisztráció, a tanárok és az alkalmazottak tehetséges és gondoskodó személyek, akik elkötelezettek a hallgatók jövőbeli felkészülésének és sikerének támogatása iránt. Megtiszteltetés számomra, hogy minden nap a gyermekek nevében dolgozunk, és komolyan vesszük ezt a felelősséget.

119621_TG2.jpeg

A felsőoktatás biztosítása mellett a Totino-Grace oktatói és munkatársai hűségesen és következetesen megerősítik és fenntartják a katolikus egyház hitét és tanításait. Üdvözöljük, szeretjük és ismerjük mindazokat a hallgatókat, akiknek gondoskodásunkat és modell-méltóságunkat, valamint tiszteletben tartjuk egymást és az egyházi tanításokat.

A Totino-Grace katolikus és lézeralló öröksége olyan életmódot mutat be a hallgatók számára, amely szigorú tudományos ismereteket nyújt, aggodalmat kelti a kevésbé szerencsések számára, és ami a legfontosabb: személyes kapcsolatot épít Istennel. A Totino-Grace diákok egy iskolai közösség részét képezik, amely segít a diákoknak abban, hogy elősegítsék személyes legjobb tudásukat.

Hálásak vagyunk elkötelezett munkatársainknak, szorgalmas diákjainknak és segítőinknek, és büszkék vagyunk arra, hogy a szülőkkel és a gyámokkal együtt dolgozunk a hallgatók középiskolai utazása során. Látogasson el honlapunkra, hogy többet megtudjon!

119631_TG7.jpeg

Küldetés, látomás, értékek

Küldetésnyilatkozat

A Totino-Grace egy az egyházmegyei katolikus középiskola, amely a Lasallian hagyománya szerint működik együtt. Üdvözölve egy akadémiai, gazdasági és kulturális szempontból sokszínű hallgatói testületet, minden programban törekszünk az egyenlőségre és a kiválóságra. Elismerve küldetésünk kulcselemeit, mint a tanulás, a hit, a közösség és a szolgálat, arra törekszünk, hogy biztonságos környezetet teremtsünk, amely prioritást élvez a kölcsönös tisztelet, az önfegyelem és a világközösség felelõsségének elismerése mellett.

119619_TG3.jpeg

Jövőkép nyilatkozat

A Totino-Grace egy innovatív, élénk katolikus lasalliai középiskola, amely tudományos szigorúságáról és relevanciájáról ismert. A diákok és a tanárok közötti kapcsolatok gazdagítása és a dinamikus tapasztalati tanulási lehetőségek ösztönzik a hallgatókat akadémiai, hitbeli és személyes céljaik elérésére. A pénzügyi stabilitás és a vitalitás biztosítja az akadálymentességet és az átalakító sikert diákjaink és az iskolai közösség számára.

119618_TG5.jpeg

Alapértékei

Hit:

 • Minden diáknak van benne rejlő, mérhetetlen értéke és Isten gyermeke.
 • A mély és értelmes közösségben való részvétel arra ösztönzi a hallgatókat, hogy ismerjék Istent, szeretjék Istent és éljenek Istenben.

Tanulás:

 • Minden hallgatónak megvan a képessége és vágya a tanulásra.
 • A személyre szabott élmények elősegítése, így minden hallgató értékeltnek, ihletettnek és a hozzátartozásnak érzi magát.
 • Innovatív és szigorú tanulási lehetőségek biztosítása, amelyek meggyújtják a tanulást.
 • Tapasztalati tanulási lehetőségek.
 • A hallgatók bevonása az együttműködési és kreatív tapasztalatokba, a valós problémák megoldására összpontosítva.
 • Az adatokra és a bevált gyakorlatokra épülő együttműködő személyzetfejlesztés tervezése.
 • Az iskola forrásainak maximalizálása és megfizethető oktatás biztosítása.

119629_TG8.jpeg

Közösség:

 • A biztonságos, támogató és barátságos környezet megteremtésének fontosságát.
 • A sokféleség gazdagítja az egyént és a közösséget.
 • Minden hallgató megérdemli, hogy tiszteletteljes bánásmódban részesüljenek.
 • A tanárok és a hallgatók közötti értelmes kapcsolatok erősen befolyásolják a teljes hallgatói fejlődést, ami nagyobb diákok önbizalmát, motivációját és eredményeit eredményezi.
 • Partneri kapcsolat a szülőkkel és a közösség többi tagjával, így minden hang hallatszik, amikor együtt dolgozunk egy iskola létrehozásában, amely minden diákot inspirál.

Szolgáltatás:

 • A hallgatóknak meg kell tapasztalniuk, milyen érzés másoknak szolgálni.
 • A hallgatók számára számos tapasztalatot kell biztosítani ahhoz, hogy aktív és felelősségteljes résztvevővé váljanak az iskolájukban, a helyi és a globális közösségben.
 • Fejleszteni kell a felelősségtudatot és tiszteletben kell tartani magát, másoktól és a közösség iránt annak érdekében, hogy dinamikus polgárokként dolgozzon és éljen.

119620_TG4.jpeg

Érdeklődik

Bemutatjuk Önt közösségünknek - egy olyan közösségnek, amely elkötelezett az egész gyermek oktatása mellett, ösztönözve az akadémiai, társadalmi és szellemi növekedést. Az egyik áldozata egy elkötelezett személyzet és a különféle programok széles köre, személyre szabott tapasztalatok és szigorú tanulási lehetőségek, amelyek összeegyeztethetők a hallgató egyéni igényeivel és érdeklődésével.

Fedezze fel weboldalunkat értékes információkkal az iskola közösségéről.

Böngésszen a videóink között, hogy a Totino-Grace hallgatói, a szülők és az öregdiákok megoszthassák mindazt, ami egyedivé tesz minket és elkülönít minket a Testvérvárosok többi iskola közösségétől.

Hamarosan megtudhatja, hogy a Totino-Grace miként hajtja meg a hallgatókat az akadémia és a többi akadémia teljesítményének elérésére!

Helyszínek

 • Minneapolis

  1350 GARDENA AVE NE, 55432, Minneapolis

Kérdések