Keystone logo
UniLaSalle

UniLaSalle

UniLaSalle

Bevezetés

Az UniLaSalle általánosan képzett mérnököket képez magas szintű vezetői és felsővezetői pozíciók betöltésére, különösen a következő ágazatokban: mezőgazdaság, élelmiszeripar, élelmiszer és egészségügy, geológia, környezetvédelem és energia.

A tanulók felvétele szelektív. Az akadémiai programok kutatási információkkal szolgálnak, hogy támogassák az iskolában oktatott tudományos tudományok széles skálájának tananyagát.

Az iskola által fenntartott oktatási módszerek dinamikusak és gyakorlatiasak, és nagy hangsúlyt fektetnek a szakmai gyakorlatokra. Az UniLaSalle hallgatói az 5 éves tanulmányaikból a lehető legtöbbet hozhatják ki, hogy a karriercéljaik eléréséhez szükséges készségeket fejlesszék.

Így a tantervben szereplő humán tudományok mellett a pezsgő egyetemi élet, a tanórán kívüli tevékenységek átfogó programja és a számos tudományos vagy személyes projekt lehetővé teszi a hallgatók számára önbizalmuk építését és lehetőségeinek kibontakoztatását.

Ez mások, kötelezettségvállalások és felelősségek elismerésén keresztül valósul meg. Ezek a tulajdonságok mind szükségesek a leendő menedzsereknek, de mindenkinek, aki sikeres akar lenni az életében.

Az értékeink

Az iskola olyan értékeket kíván ösztönözni, mint a tisztelet, az elkötelezettség és az önkéntes munka, az egyenlőségbe és esélyegyenlőségbe vetett hit a szegények és a hátrányos helyzetűek számára. Ezt az elkötelezettséget bizonyítja a hallgatók oktatóitól kapott személyes felügyelete, a tanórán kívüli tevékenységek népszerűsítése a tudományos programban, valamint az egyetemi élet és annak pezsgő közösségi élete által kínált átfogó oktatás.

Valójában az egyetemi élet a kollektív élet kivételes élményét kínálja, amely felelősségérzetre hív fel mások szolgálatában, és életre szóló barátságokat eredményez.

A fentiek mindegyike az alapja az iskola szellemének és erejének, amelyen minden évben több százezren osztoznak az UniLaSallian intézményeiben szerte a világon.

Miért érdemes az UniLaSalle tanulni</p>

 1. Minőségi oktatás: UniLaSalle Politechnikai Intézet magas színvonalú oktatásáról és szigorú tudományos programjairól ismert. Az egyetemi és posztgraduális programok széles skáláját kínálja különböző területeken, például mérnöki, agronómiai, geológiai, környezettudományi és energetikai szakokon.
 2. Hírnév: Az intézet hazai és nemzetközi viszonylatban is erős hírnévvel rendelkezik. A munkaadók gyakran elismerik és értékelik UniLaSalle által szerzett diplomákat, amelyek javíthatják a diplomások karrierkilátásait.
 3. Multidiszciplináris megközelítés: UniLaSalle multidiszciplináris megközelítést alkalmaz az oktatásban, és arra ösztönzi a hallgatókat, hogy fedezzék fel a különböző területeket és szerezzenek széles tudásbázist. Ez a megközelítés felkészíti a hallgatókat olyan összetett valós problémák megoldására, amelyek interdiszciplináris megoldásokat igényelnek.
 4. Kutatási lehetőségek: UniLaSalle a legkorszerűbb kutatásokban vesz részt különböző területeken. A hallgatóknak lehetőségük van kutatási projektekben részt venni, az oktatókkal együtt dolgozni, és hozzájárulni a saját területükön elért fejlődéshez.
 5. Iparági kapcsolatok: Az intézet szoros kapcsolatokat ápol az iparágakkal és a vállalkozásokkal, gyakorlati lehetőségeket, hálózati eseményeket és karrier-elhelyezési szolgáltatásokat biztosítva a hallgatóknak. Ez segít a tanulóknak gyakorlati tapasztalatokat szerezni, és megkönnyíti a zökkenőmentes átmenetet a munkaerőpiacra.
 6. Nemzetközi környezet: UniLaSalle változatos kulturális hátterű hallgatókat fogad, gazdagító és élénk nemzetközi közösséget hozva létre. Ez a különböző nézőpontoknak való kitettség növeli a diákok globális tudatosságát és interkulturális kommunikációs készségeit.
 7. Létesítmények és erőforrások: UniLaSalle modern létesítményeket, korszerű laboratóriumokat és speciális erőforrásokat kínál a hallgatók tanulási és kutatási tevékenységeinek támogatására. A jól felszerelt tantermektől a fejlett technológiáig a tanulók mindenhez hozzáférnek, amire szükségük van a tanulmányi sikerhez.

Összességében UniLaSalle Politechnikai Intézetben való tanulás átfogó oktatást, értékes készségeket, valamint személyes és szakmai fejlődési lehetőséget biztosít a hallgatóknak egy támogató és dinamikus környezetben.

Helyszínek

 • Beauvais

  19, rue Pierre Waguet Cedex, BP 30313 - 60026, Beauvais

 • Mont-Saint-Aignan

  3 Rue du Tronquet, 76130, Mont-Saint-Aignan

  • Amiens

   14 Quai de la Somme, 80080, Amiens

   • Rennes

    2, rue Robert d’Arbrissel - CS 76522 35065 RENNES CEDEX-France, , Rennes

    Kérdések