Keystone logo
Universidad de La Sabana - International Center for Foreign Languages and Cultures

Universidad de La Sabana - International Center for Foreign Languages and Cultures

Universidad de La Sabana - International Center for Foreign Languages and Cultures

Bevezetés

128669_rsz_helena-lopes-uze35tk5uoa-unsplash.jpg

Az Idegen nyelvek és kultúrák tanszéke kiváló minőségű spanyol programot kínál a nemzetközi közösségnek és a Kolumbiaban élő külföldieknek. Az osztályokat az egyetemi campuson végzik, tudományos, biztonságos és kiváló szolgáltatási környezetben.

Az iskolai tanulók, az egyetemi és főiskolai hallgatók, a fiatalok, a felnőttek, a szakemberek és a vezetők találják meg a legjobb lehetőségüket a nyelv kommunikációs kompetenciáinak javítására, és lehetőségük lesz arra, hogy megismerjék a kolumbiai és latin-amerikai kultúrát.

Minden spanyol kurzus kiegészül a kulturális tevékenységek és a tanórákon kívüli kurzusok széles skálájával, amelyek gazdagítják a tapasztalatokat. A résztvevők számára rugalmasságot kínálnak a tanulni kívánt hetek számában és a kurzus kezdő időpontjában. Az órák hétfőn kezdődnek.

Tanuljon spanyolul velünk. Szerelmes Kolumbiába és kultúrájába.

A tanfolyamokról

A 4 nyelvi készségen fog dolgozni: az írás, a beszéd, az olvasás és a meghallgatás (minden alkalommal új szókincset és nyelvtudást fogsz gyakorolni). Az osztályvezetőket biztosítjuk, így nem kell extra anyagot vásárolni; csak egy szótárra lesz szüksége.

Tanfolyamaink nagyon rugalmasak, kiválaszthatja, hogy hány héttel tanuljon és mikor kezdjen. Az osztályok minden hétfőn kezdődnek, így kiválaszthatja a kurzus megkezdésének dátumát.

Különböző tanfolyamaink közül választhat:

  • Általános spanyol nyelvtanfolyam (15 óra spanyol órák hetente)
  • Intenzív spanyol nyelvtanfolyam (20 óra spanyol órák hetente)
  • Általános spanyol kurzus önkéntes munka
  • Az egyik az egyik órára

Árak

A költségek attól függnek, hogy hány hetet fog tanulni velünk, és a típust, természetesen, amit megtesz.

Csatlakozhat néhány olyan tanfolyamhoz, amelyet a Universidad de La Sabana hallgatói számára tart. Tudassa velünk, mely témákban érdekli Önt, így találhatunk tanfolyamot. Ez a tanfolyam nem lesz besorolással, csak a részvételre szolgál, és nem jelent extra költségeket.

* Ez csak a hallgatókra vonatkozik, akik legalább 2 hónapig tartózkodnak.

Hetente egyszer tervezünk opcionális kulturális tevékenységeket, mint például múzeumok, természeti parkok, Bogota belvárosa, éttermek látogatása. * Csak néhány tevékenység szerepel az árban.

Hetente egyszer adnak latin-amerikai táncórákat. Nincs többletköltség a tevékenységért.

128658_rsz_eliott-reyna-jcepn62owl4-unsplash.jpg

Elhelyezkedés

Az Egyetem Chía városában található, mindössze 7 km-re Bogotától. Egy gyönyörű Campus kiváló létesítményekkel.

La Sabanában nagyszerű akadémiai környezet és sok különböző tevékenység van. Emellett Bogotá egy kozmopolita város, amely számos lehetőséget kínál a látogatóknak szórakoztatásra, sportra, éjszakai életre, éttermekre és tevékenységekre.

Hogyan lehet most beiratkozni?

1. Töltse ki a csatolt regisztrációs űrlapot.

2. Vegye ki az elhelyezési tesztet (a Skype vagy a helyszínen). A spanyol szint meghatározásához a Skype-on egy interjút kell ütemeznünk, ami 15 percet vesz igénybe. Kérjük, ossza meg velünk, hogy melyik nap működik a legjobban.

3. Végezze el a tanfolyam kifizetését (a választott hetek számát). Abban az esetben, ha már elindította a programot, és úgy dönt, hogy növeli a hetek számát, a heti költség alacsonyabb lesz.

A fizetés:

Banki átutalás: Kérdezze meg az egyetem azon kódjait, amelyekkel az Ön bankjánál fizetheted az adott országban, ez a befizetés csak USD

Kolumbiai pesókban fizethet:

1. Befizetés bármely bankban Bancolombia Kolumbiában

2. Készpénz vagy hitelkártya az egyetemen

Miután elvégezte a fizetést, kérjük, küldjön egy példányt az e-mail címemre, és elküldöm Önnek az egyetem elfogadási és tanúsítványát, ha szükséges. Kérjük, küldjön egy példányt az útlevélről.

4. Legyen PIP (belépési és állandó engedély) vagy hallgatói vízum.

Ha 3 hónapnál rövidebb ideig tartózkodik Kolumbiában és tartózkodik egy olyan országban, amely nem igényel Turisztikai Visa-t Kolumbiában. Kérjük, nyomtassa ki az elfogadó levelet, és mutassa meg azt a bevándorlási tisztviselőnek a Bogota El Dorado repülőtérén; az útlevélben megkapja a PIP 5 bélyegzőt, ami azt jelenti, hogy "belépési és tartóssági engedély", és azok számára készült, akik rövid kurzusokat fognak készíteni. Ez a két lehetőség lehetővé teszi, hogy Kolumbiában tanulhasson.

5. Rendelkezzen nemzetközi biztosítással és balesetekkel kapcsolatos politikával, amely elérhető az adott országban való tartózkodás idejére, és küldjön egy szkennelt példányt erre az e-mailre: [email protected]

112174_WhatsApp-Image-2019-01-16-at-12.34.35-PM-1.jpg

Helyszínek

  • Chía

    Campus del Puente del Común, Km. 7, Autopista Norte de Bogotá. Chía, Cundinamarca, Colombia., , Chía

Kérdések