Keystone logo
Universitat de Vic

Universitat de Vic

Universitat de Vic

Bevezetés

A Vic-i Egyetem - a Katalóniában működő Központi Egyetem egy regionális és polgári kezdeményezésből származik, amely folytatja a középkorig visszatérő egyetemi hagyományokat. A Vic-i Egyetem - a Katalónia Központi Egyeteme magánkezelés alatt álló állami egyetem. Közszolgáltatást nyújt az oktatás, a kutatás és a tudástranszfer területén a szakterületein.

Küldetése az, hogy fejlessze a tudást és az innovációt a régió kiszolgálása érdekében, és megkülönböztetett nemzetközi hivatkozással rendelkezik. A hallgatókra és mindenre kiterjedő képzésre összpontosít, és bevezette az egyéni kreativitás, a szakmai szigor és a társadalmi elkötelezettség értékeit. Az UV-UCC szorosan kapcsolódik a helyi környezethez és Katalónia kulturális, társadalmi és gazdasági fejlődéséhez.

Képzési modell

A Vic-i Egyetemen - a Katalóniában működő Központi Egyetem - képzési modellje biztosítja a hallgatók teljes személyes fejlődését és szakmai fejlődését, akiket képzésük során támogatnak és személyre szabott oktatással látják el. A képzést az oktatók és az egyetemi közösség minden más területe közötti csapatmunkán keresztül szervezik.

Többnyelvű oktatás

Az UVic a diákok és a személyzet mobilitásának többnyelvű képzési kulcsát, valamint a nyelvek és a kultúra tanulmányozását kiváló módja a mai világ szélesebb körű tudatosításának. Ezért minden alapfokú végzettség magában foglal egy sor angol nyelvű kurzust szakmai célokra.

Kutatási tevékenység

Huszonöt kutatócsoportot, amelyek közül tizenhatot a katalán kormány elismert, és tizenegy kutatási széket folytatnak az UV-UCC kutatási tevékenység folytatásával, azzal a céllal, hogy a tudás megteremtése és a társadalom számára történő átadása egyértelmű legyen.

Nemzetközi profil

Az UVic-UCC cseremegállapodásokat kötött a világ negyven országának egyetemeivel és intézményeivel, és erőfeszítéseket tesz annak biztosítása érdekében, hogy az UVic-UCC nemzetközi hallgatói otthon érezzék magukat, és az egyetem kicsi mérete több lehetőséget kínál a hallgatók és a személyzet közötti interakcióra, a tanulás és a személyes fejlődés előmozdítása. Az UVic-UCC kielégíti a nemzetközi hallgatók igényeit a Nemzetközi Kapcsolatok Egységén és a Student Serviceson keresztül.

Az UVic-UCC Nemzetközi Campus egy ernyőszervezet az UVic-UCC tevékenységeire, amelyek egy nemzetközi közönséget céloznak meg: mobilitási és csereprogramok, továbbképzés és nemzetközi együttmőködési projektek biztosítása.

Emellett barcelonai tanulmányi programokat, intenzív tudományos nyári programokat kínál kulturális és társadalmi tevékenységekkel, valamint testreszabott tanfolyamokkal intézmények számára.

Szociális és szakmai integráció

Az UVic-UCC gyakorlati tanítási megközelítést alkalmaz, nyitott és reagál a társadalom változó igényeire, és aktív szerepet vállal a diplomások megfelelő spanyol nyelvű elhelyezésének biztosításában.

Az innováció tanítása

Az UVic-UCC-nek van egy oktatási innovációs és képzési központja (spanyol nyelven) az egyetemi oktatók egész életen át tartó tanulásának elősegítésére, az oktatási tervezésre és az innováció fejlesztésére az oktatási minőség javítása érdekében.

Szociális és területi elkötelezettség

Az UVic egy helyi egyetem, amely elkötelezett a környező régió és Katalónia (spanyolul) gazdasági és társadalmi fejlődésében, tanítási, kutatási és ismeretátadás-tevékenysége révén, melyet megkülönböztető európai és nemzetközi hivatás jellemez.

Etikai kódex

Az UVic-UCC és a Balmes Egyetem Alapítványban az etikai viselkedés három értéken alapul: egyéni elkötelezettség, pártatlanság és tudományos igazság. Az egyetemi etikai kódex (spanyolul) tizenkét általános alapelvből áll, amelyek célja az emberek tudatosságának növelése az etikai viselkedés iránti igény és az UVIC-UCC közösség és a Balmes Egyetem Alapítvány tagjainak felelőssége.

A Vic University - a Katalónia Központi Egyeteme központja

 • Doktori Főiskola
 • Üzleti és Kommunikációs Tanszék
 • Oktatási, Fordítási és Bölcsészettudományi Kar
 • Egészségtudományi és Jóléti Kar
 • Természettudományi és Technológiai Kar
 • Manresa Egészségtudományi Kar (szövetségi központ)
 • Orvostudományi Kar (szövetségi központ)
 • Manresa Társadalomtudományi Kar (szövetségi központ)
 • BAU. Design Főiskola (társult központ)
 • EADA, Menedzsment és Adminisztrációs Iskola (társult központ)
 • ESERP - A barcelonai üzleti és társadalomtudományi iskola (társult központ)

Helyszínek

 • Barcelona

  Via Augusta, 123, 08006, Barcelona

 • Vic

  Carrer de la Sagrada Família,7, 08500, Vic

  Programok

   Kérdések