Keystone logo
Universitat de Vic – Study Abroad

Universitat de Vic – Study Abroad

Universitat de Vic – Study Abroad

Bevezetés

Fiatal egyetem vagyunk, amelyet a katalán parlament 1997 májusában hivatalosan is elismert. Szeretnénk szerepet vállalni Európában és a szélesebb világban, erős katalán gyökereinkre építve. Az UVic-UCC a kezdetektől fogva elősegítette az akadémiai minőséget és a hallgatóközpontú képzés támogató kontextusát. Oktatási programjaink minőséget és a hallgatókkal való kapcsolattartást kínálják az Európai Felsőoktatási Térség követelményeinek megfelelően. Erős elkötelezettséget érezünk Katalónia – egyetemi rendszere, nyelve és kultúra – és regionális fejlesztése iránt is, ahol hozzájárulunk a Barcelona térségén kívüli szolgáltatásokhoz, és elősegítjük a fenntartható jövőt.

Az UVic-UCC a Fundació Universitària Balmes fennhatósága alá tartozik, amelynek kormányzótanácsának többsége a Vic City Council és a Generalitat of Katalónia képviselőiből áll. A független irányítás és az állami ellenőrzés kombinált modellje rugalmas, elszámoltatható és hatékony kormányzást garantál.

Az UVic-UCC-ről szóló alapító parlamenti szövegben megfogalmazott közszolgálati elhivatottságunk tükröződik a Generalitat pénzügyi támogatásában és az UVic-UCC részvételében a katalán állami egyetemi felvételi rendszerben.

Külföldön tanulni

Akadémiai programok

Ez a program azoknak a nemzetközi hallgatóknak szól, akik egy vagy két szemesztert Barcelonában vagy Vicben szeretnének tölteni. Az UVic-UCC spanyol nyelvtanfolyamokat kínál, amelyek kombinálhatók más választható angol nyelvű kurzusokkal az üzleti élet, a kommunikáció és a tervezés területén.

Nemzetközi nyári tanfolyamok

A University of Vic – Central University of Catalonia intenzív tudományos nyári programokat kínál kulturális és társadalmi tevékenységekkel kombinálva Barcelona nyüzsgő városának szívében. Ezek a júniustól július végéig tartó kurzusok átruházhatók tudományos kreditre. Az egyes kurzusok hossza a programtól függően változik.

Ez egy egyedülálló lehetőség arra, hogy egy adott témára összpontosítsunk és mélyrehatóan felfedezzünk egy adott témát, és megtapasztaljuk Barcelona dinamikus, multikulturális környezetét.

Rövid távú programok

A University of Vic – Central University of Katalónia rövid távú akadémiai programokat kínál az oktatás, a művészetek és humán tudományok, a társadalomtudományok, a tudomány, a kísérleti tudományok, a technológia, a mérnöki és az egészségügyi tudományok területén. A programok kizárólag tudományos jellegűek. A tanfolyamok hossza a tartalomtól és a program tervezésétől függően változik.

Személyre szabott tanfolyamok

A University of Vic – Central University of Catalonia személyre szabott kurzusokat kínál nemzetközi hallgatók és tanárok csoportjai számára az oktatás, a művészetek és bölcsészettudományok, a társadalomtudományok, a tudomány, a kísérleti tudományok, a technológia, a mérnöki és az egészségügyi tudományok területén. A programok lehetnek kizárólag tudományos, vagy kulturális látogatásokkal, városnézéssel kombinálhatók. Az UVic-UCC mindenféle kiegészítő szolgáltatást tud szervezni, mint például szállás, szállítás, vezetett túrák, valamint érdeklődésre számot tartó szervezetek és vállalkozások látogatása. A tanfolyam hossza az Ön igényei szerint alakítható.

Általános adatok

  • Létrehozva 1997. május 21-én
  • Független egyetem állami felügyelettel
  • A Balmes Egyetem Alapítvány kuratóriuma irányítja
  • Rektor: Josep-Eladi Baños

Helyszínek

  • c/ Dr Junyent, 1, 08500, Vic

  • Carrer de Pujades,118, 08005, Barcelona

Kérdések