Keystone logo
University of Minnesota – Carlson School of Management Fenntartható környezeti, szociális és kormányzati vezetés diplomát adó oklevél
University of Minnesota – Carlson School of Management

Fenntartható környezeti, szociális és kormányzati vezetés diplomát adó oklevél

Minneapolis, Amerikai Egyesült Államok

2 Semesters

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Az egyetemen

Bevezetés

Készüljön fel arra, hogy fenntartható megoldásokat találjon a minnesotai és a világ különböző pontjain működő szervezetek környezeti és társadalmi kihívásaira.

Manapság sok szervezet törekszik arra, hogy megfeleljen a hármas alsó határnak - az embereknek, a bolygónak és a profitnak. A Fenntartható környezeti, társadalmi és irányítási vezetői oklevél megszerzésével felkészülhet arra, hogy felügyelje a nettó nulla kibocsátási célok elérésére irányuló erőfeszítéseket, és elkötelezze magát a minnesotai és világszerte működő vállalatok etikus gyakorlatai mellett.

A Carlson School of Management, a Humphrey School of Public Affairs és az Institute on the Environment (IonE) együttműködésével kifejlesztett Sustainable ESG Certificate program a modern üzleti pozíciók szempontjából releváns közpolitikai és fenntarthatósági koncepciókra összpontosít. Olyan oktatóktól tanulhat, akik több tudományágból származó szakértelmet közvetítenek, lehetővé téve az ESG-fejlesztések megtervezését és végrehajtását a legkülönbözőbb munkakörökben.

A kurzusok/témák a következők: A fenntarthatósági tudomány alapjai.

Vállalati partnerszervezeteink munkatársai automatikusan 15%-os tandíjkedvezményre jogosultak.

Az Iskoláról

Kérdések