Keystone logo
© Eva Dang
University of Northampton International College

University of Northampton International College

University of Northampton International College

Bevezetés

Az UNIC segítő kezet nyújt olyan nemzetközi hallgatóknak, akiknek jelenlegi fokozatai nem felelnek meg az egyetemi diplomára való felvételi követelményeknek, vagy akiknek olyan képesítése van, amelyet az egyetemen belül nem elismernek.

Segítünk abban, hogy akadémiai ugródeszkát nyújtunk a Northamptoni Egyetemnek, alapítványi, elsőéves és előkészítő programokat biztosítunk tantárgyak széles skáláján.

Az alapképző tanfolyamok alapképzéshez vezetnek a befejezés után és 2 félévre szólnak, míg az előkészítő mesterek csak egy félévre szólnak, és egy mesterképzésre vezetnek.

Ezenkívül, ha sikeres a jelentkezés, akkor egy kombinált CAS-ot állítanak ki, egy vízummal, amely az UNIC és UON tanulmánya ideje alatt fedezi Önt.

Az UNIC-ról

Mit

Az UNIC a Northampton Egyetem Associate College, amely oktatási Pathways biztosít a Northamptoni Egyetem fokozatának széles skálájához. Az UNIC izgalmas, értékes és dinamikus oktatási tapasztalatokat nyújt Önnek egy olyan környezetben, amely arra ösztönzi Önt, hogy kiválóságát érje el tanulmányaiban.

Az UNIC a globális Navitas csoport része, egy nemzetközileg elismert oktatási szolgáltató, világszerte több mint 120 főiskolán és egyetemen dolgozóinak ismereteivel és erőforrásaival. Az UNIC-ban nagy gondot fordítunk annak biztosítására, hogy a Northamptoni Egyetemen szerzett tapasztalatai a legmagasabb színvonalon készüljenek fel a globális gazdaságban folytatott jövőbeli karrierjére. Az UNIC Pathway kiválasztásával kész lesz tudományos sikereket elérni, és felejthetetlen tanulási élményt élvezhet.

Ahol

Az UNIC a Northampton Egyetem Avenue Campusán található, Northampton központjának közelében és Anglia szívében, csak egy órával vonattal London és Birmingham központjától.

Az UNIC kiváló felszereltséggel rendelkezik, beleértve a Student Hub-ot, a Learning Technology Suite-t és az osztálytermeket, amelyek szándékosan vannak berendezve a tanításhoz és a tanuláshoz.

Diákmunka

Az UNIC egy külön hallgatói szolgáltatási csoporttal rendelkezik a Főiskolán. Az esetleges kérdéseivel vagy kérdéseivel együtt rendszeres társadalmi rendezvényeket is szervez, mint például film esték, futball bajnokságok és vetélkedők. UNIC hallgatóként teljes hozzáféréssel rendelkezik a Northamptoni Egyetem összes eseményéhez és létesítményéhez. A Northamptoni Egyetemi Diákszövetség az ország azon három szakszervezetének egyike, amelyben minden klub, sport és társaság INGYEN csatlakozik minden hallgató számára.

Mikor kezdhetek

Az UNIC évente három adagot vesz igénybe - január, május vagy szeptember.

Ki

A Northamptoni Egyetemen 15 000 hallgató van, 1000 nemzetközi hallgatóval több mint 100 országból. Az UNIC egyedül több mint 30 különböző országból vett fel hallgatókat az elmúlt évben.

Miért

  1. Elhelyezkedés - Csak egy órával London központjától vonattal, Oxford, Cambridge és Birmingham városai közelében, Northampton a tökéletes hely élésre, tanulásra és felfedezésre.
  2. Kiválóság - a Northamptoni Egyetem aranyat kapott a kormány oktatási és kiválósági keretrendszerében (TEF).
  3. Rugalmasság - Az UNIC több mint 90 különféle Northamptoni Egyetemi fokozatú programhoz kínál Pathways , azaz kiválaszthatja az Ön számára legmegfelelőbb Pathway .

Helyszínek

  • Northampton

    Saint Georges Avenue, NN2 6JD, Northampton

Kérdések