Keystone logo
© BIMM University
University of Surrey

University of Surrey

University of Surrey

Bevezetés

A University of Surrey életet megváltoztató oktatásnak és kutatásnak szentelt globális ötlet- és emberközösség. Egy gyönyörű és élénk egyetemmel kivételes oktatást és gyakorlati tanulást biztosítunk, hogy ösztönözzük és felhatalmazzuk hallgatóinkat a személyes és szakmai sikerekre. Munkatársaink és hallgatóink révén Surrey nagyszerű eredményeket ér el.

A magas színvonalú oktatás mellett az egyetem rengeteg akadémiai támogató szolgáltatáshoz és erőforráshoz nyújt hozzáférést. A külföldi hallgatók segítséget kaphatnak nyelvtudásukhoz, és számos szolgáltatás nyújt segítséget az egyetemi életbe való könnyebb betelepüléshez.

143436_rsz_220_learning_centre_building.jpg

Rengeteg karriertámogatás is elérhető. Az összes tantárgyi terület diákjai részesülhetnek üzleti támogatásban és vállalkozói útmutatásban. Mindenki különféle ötleteket fedezhet fel, kívánatos üzleti készségeket fejleszthet, és javíthatja a diplomás kilátásait. A diplomások foglalkoztathatósága terén elért eredményeink az egyik legjobb az Egyesült Királyságban, a posztgraduális hallgatóink 95%-a a diploma megszerzését követő 15 hónapon belül munkaviszonyban áll vagy tovább tanul – Graduate Outcomes Survey 2023.

A Surrey-nél mindent megteszünk azért, hogy biztonságban, letelepedettnek és boldognak érezhesse magát az egyetemen töltött ideje alatt. A campusunk a második otthona lesz, és hamarosan része lesz szoros egyetemi közösségünknek. Munkatársaink mindig a diákjainkat helyezik előtérbe. Nem számít mire van szüksége, van Surrey-ben valaki, aki segíthet. Van egy elkötelezett hallgatói tanácsadó és támogató központunk a MySurrey Hive-ban, barátságos nemzetközi diáktámogató csapatok, egy többhitű káptalan és az elhelyezkedő hallgatók hozzáférhetnek az oktatók támogatásához és mentorálásához.

143441_rsz_dsc_9505.jpg

2020 szeptemberétől valamennyi egyetemi hallgatónkat és posztgraduális oktatókat ingyenes digitális másolatokkal látjuk el az alapvető tankönyveikről. Ez része az elkötelezettségünknek az egyetem hozzáférhetőbbé tétele érdekében, lehetővé téve számodra a digitálisabb környezetben való tanulást.

Az egyetemi élet nem csupán előadások és tanfolyamok, gondoskodunk arról, hogy az egyetemi tapasztalatok a lehető legváltozatosabbak és kielégítőbbek legyenek, számtalan lehetőséget kínálva Önnek arra, hogy a legtöbbet hozza ki velünk töltött idejéből.

Ha érdekli a sport, vagy aktívan akar maradni az egyetemen töltött ideje alatt, a Surrey Sportparkban számos első osztályú létesítmény található, köztük egy nyolc sávos olimpiai méretű medence, 120 állomásos edzőterem és 10 méter magas mászás falak. Ha csak szórakozni szeretne, és új emberekkel szeretne találkozni, a Diákok Szakszervezetében számos izgalmas klub és társaság működik, valamint felejthetetlen eseményeket és önkéntes tevékenységeket szervez annak érdekében, hogy a lehető legjobb egyetemi tapasztalattal rendelkezzen.

Londonból vonattal mindössze 34 percre, a hallgatók élvezhetik Surrey gyönyörű, barátságos egyetemét és környékét. Guildford nyüzsgő és barátságos város, festői táj veszi körül.

Surrey arra törekszik, hogy inspirálja a diákokat, hogy új módon tekintsenek a világra, legyenek merészek munkájukban és tapasztalják meg mindazt, amit a hallgatói élet hoz.

143438_rsz_2screen_shot_2020-11-07_at_95945_pm1.png

Campus jellemzői

  Belépők

  Applying for a Masters at Surrey

  Postgraduate Online events on 26th April, 17th May and 22nd May.

  English Language Requirements

  Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

  Helyszínek

  • Guildford

   University of Surrey Guildford, , Guildford

  Kérdések