Keystone logo

University Of Zurich

A logo

Bevezetés

Ránézésre

1833 óta

Közel 30 000 beiratkozott hallgatójával a University Of Zurich (UZH) Svájc legnagyobb egyeteme. Az 1833-ban alapított UZH volt Európa első egyeteme, amelyet demokratikus politikai rendszer alapított; ma az UZH a német nyelvterület egyik legkiválóbb egyeteme. A mintegy 100 különböző tématerületet lefedő hét karból álló egyetem az alapképzések, a mesterképzések és a doktori fokozatok széles skáláját kínálja. programokat. Emellett az UZH továbbképzési programjai kiváló tanulási lehetőségeket kínálnak.

Kivételes hálózat

A "League of European Research Universities" (LERU), az "Universitas 21" (U21) hálózat és az "Una Europa" szövetség tagjaként a University Of Zurich Európa legrangosabb kutatóintézetei közé tartozik. 2022-ben a University Of Zurich tagja lett az Una Europa-nak, amely 11 vezető európai egyetem egyedülálló hálózata, amely intenzív együttműködésével egy európai tudományos térséghez kíván hozzájárulni.

Számos megkülönböztetés emeli ki az egyetem nemzetközi hírnevét az orvostudomány, az immunológia, a genetika, az idegtudomány és a szerkezeti biológia, valamint a közgazdaságtan területén. A mai napig a Nobel-díjat tizenkét UZH-tudós kapta.

Tudás megosztása

A University Of Zurich tudományos kiválósága nemcsak a zürichi kantonban, hanem egész Svájcban egyaránt előnyökkel jár mind az állami, mind a magánszektor számára. Az ismeretek sokféleképpen oszthatók meg: amellett, hogy a nagyközönség számára hozzáférést biztosít tizenkét múzeumához és számos könyvtárához, az egyetem hozzáférhető és vonzó előadássorozatokon és panelbeszélgetéseken teszi elérhetővé az élvonalbeli kutatás eredményeit.

Vízumkövetelmények

Akkreditációk

Helyszínek

  • Rämistrasse,71, 8006, Zürich

Kérdések