Keystone logo
University Senior College Adelaide

University Senior College Adelaide

University Senior College Adelaide

Bevezetés

Az Egyetemi Senior Főiskolát 2002-ben alapították világi, együtt oktató önálló középiskolaként a 11. és 12. évfolyamon, akik akadémikus és támogató Pathway keresnek az egyetemi tanulmányokhoz és azon túl. 2020-ban az Egyetemi Senior Főiskola bevezette a 10. évet.

Az Egyetemi Senior Főiskolán elkötelezettek vagyunk a hallgatók felkészítésére a közép- és felsőoktatás közötti szakadék áthidalására. Az USC jelenleg az egyik legjelentősebb feeder iskola a dél-ausztráliai egyetemi szektor számára, különös tekintettel az Adelaide-i Egyetemre.

Míg szakosodott és tapasztalt tanárcsoportunk együttműködik a diákokkal a tanítási és tanulási partnerség kialakításában, a diákokat arra ösztönzik, hogy vállalják a felelősséget saját tanulásukért. Az Egyetemi Senior Főiskola tannapja olyan hallgatók számára készült, amelyek átfogó tantárgyak közül választanak, amelyek egyértelműen kapcsolódnak az egyetem bejáratához. Ebben a dinamikus, felnőtt környezetben a hallgatók képesek azonosítani és követni azokat a hiteles tanulmányi programokat, amelyek Pathways kínálnak a jutalmazó karrierlehetőségekhez.

Az Adelaide-i Egyetemmel folytatott egyedülálló partnerségünk olyan tanulási Pathway hoz létre, amely inspiráló lehet. A tudományos személyzethez és a speciális létesítményekhez való gyors hozzáférés gazdagított és innovatív tanulási élményt nyújt. Célunk egy olyan kooperatív környezet elősegítése, amely elősegíti az ismeretek, készségek, attitűdök, az önállóság és az önértékelés fejlődését, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy maximalizálják személyes lehetőségeiket. Diákjaink nagyon különböző háttérrel rendelkeznek, több mint 80 iskola biztosítja a helyi felvételeket.

Helyszínek

  • Adelaide

    Kintore Avenue, 5005, Adelaide

    Kérdések