Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
US Aviation Academy

US Aviation Academy

US Aviation Academy

Bevezetés

Itt az US Aviation Academy büszkék vagyunk arra, hogy az egyik legfontosabb választási lehetőség a légi közlekedés oktatásáért és oktatásáért a feltörekvő pilóták és a repülési rajongók körében. Légiközlekedési iskola sikeresen felkészítette a repülési hallgatók számát olyan repüléstechnikai ismeretekkel, amelyek segítettek abban, hogy elérjék a szükséges pilóta-engedélyek, bizonyítványok és minősítések megszerzéséhez szükséges szakértelem szintjét. Ez évről évre úgy történik, hogy diákjainkkal dolgozunk, és csak a legmagasabb szintű repülési utasítást, oktatást és képzést biztosítjuk számukra.

A repülési akadémia

US Aviation Academy elkötelezett a kiválóság mellett, mióta 2002-ben nyitottuk meg kapuit. A Szövetségi Légiközlekedési Igazgatóság a CFR 141-es repülési akadémiát hagyta jóvá, amely szerepel a nemzetben a legjobban rangsorolt ​​repülési iskolák között. Észak-Texasban két campus-helyszínen repülőgépes diákjaink a denton-i Texas Repülőtér (DTO) vagy a Sherman Texas-i Texas Texas Repülőtér (GYI) területén kaphatják meg repülési edzésüket. Mindkét hely különböző lehetőségeket kínál a hallgatók számára a tanulási tapasztalatok növelése érdekében. Repülőiskolánk önálló vizsgálatot végző hatósággal is büszkélkedhet DTO-helyünkön.

Mivel az US Aviation Academy önálló vizsgálatot folytat a repülési iskolánk felett, képesek vagyunk arra, hogy végső soron azt mondhassuk, hogy az útmutatásunk szerint felszólító pilóták megkapják-e a megfelelő engedélyeket, minősítéseket és tanúsítványokat. Bár ez a helyzet, minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy a hallgatók időben megkaphassák a kívánt licenceket, tanúsítványokat és / vagy minősítéseket.

Karrier

Repülési tanfolyamokat kínálunk azoknak az embereknek, akik karrier és nem karrier célokra szeretnének minősített pilótákká válni. Kedves légiközlekedési akadémiánk a sport-, magán- és kereskedelmi pilóták engedélyezésére, valamint a többmotoros minősítésre, a műszerosztályra, a légitársaságok szállítására és a repülésbiztonsági tanúsításra felkészíti a hallgatókat.

A repülési iskolánkban eltöltött idő magában foglalja az osztálytermi oktatást, a légi járatképzést és a földi oktatásokat. A fűszerezett, az FAA által jóváhagyott légiközlekedési szakemberek mindezeket a szolgáltatásokat kezelik, így a diákok a legmagasabb ipari szabványoknak megfelelő oktatást kapnak.

Az US Aviation legfontosabb feladata, hogy megőrizze az FAA követelményeit a repülőiskolák számára, és nézze meg diákjaink reményeit és álmait, hogy a pilóták kézzel foghatóvá váljanak. Ha készen áll a pilóta képzésre velünk, vegye fel velünk a kapcsolatot ma!

Helyszínek

  • Denton

    Spartan Drive,4850, 76207, Denton

Kérdések