Keystone logo
VERITAS

VERITAS

VERITAS

Bevezetés

A VERITAS ról

 • Több mint 10000 elégedett diák
 • Több mint 60 választható angol nyelvű tantárgy közül választhat
 • Válasszon a 15 tanulmányi terület közül
 • Akár 60% -os megtakarítás az átlagos tanulásból

Miért VERITAS

Az elmúlt 25 évben világszerte diákok ezrei élvezték a VERITAS külföldön tanult tapasztalatának csodálatos egyediségét. Az akadémikusok és a kulturális tapasztalatok tökéletes keveréke a világ egyik biodiverzitású országában játszódik. Tapasztalat:

 • Egyedi kulturális bemerítés
 • fenntarthatóság

A legjobb Costa Rica külföldi tanfolyamok

Costa Rica teljes mértékben tele van gazdag növény- és állatfajokkal. Hegyekkel, folyókkal és strandokkal körülvéve élünk. Ez egy igazi paradicsomi úti cél.

Ez az ország kiváló választás a külföldi tanulmányok iránt érdeklődő hallgatók számára. Nem csak az oktatás minősége, hanem a csodálatos élmény miatt is.

Készítettünk egy listát a legjobb külföldi tanulmányokról.

 1. Ha szereti a terepmunkát, biztosan élvezni fogja a „Trópusi tengerbiológia” tereptanfolyamunkat. Ez a kurzus bemutatja az oceanográfia, a tengergeológia, a tengeri ökológia és a biológia fogalmait. Megismerheti az ökoszisztémák kezelését és megőrzését.
 2. Azok számára, akik a culta fantasztikus viselkedés befolyását kedvelik, van egy csodálatos tanfolyam, amely felkelti a figyelmét. „Kultúrpszichológia”, bevezeti a hallgatókat a területbe Olyan témákra fogunk összpontosítani, mint a kulturális tényezők az énképben, a nemi szerepek, a motiváció, a megismerés, az érzelmek, a kapcsolatok és a társadalmi értékek.
 3. Az Art Fundamentals az egyik kedvenc tanfolyamunk. Hangsúlyozza az alkotás és a tartalom sokszínűségét. Biztosítjuk Önöket, hogy a tapasztalat pozitív és emlékezetes lesz.
 4. Aggódnunk kell a környezetünkért. VERITAS kurzust kínál az ökoszisztémákról, a népességmintázatokról és a dinamikákról, az erőforrások felhasználásáról és helytelen felhasználásáról, a népességről és a környezeti minőségről, valamint a környezeti minőségről szóló kurzus, amely bemutatja a modern társadalommal szembesülő főbb környezeti problémákat és funkciókat.
 5. Rengeteg kurzus áll rendelkezésre azoknak a diákoknak, akik szeretnék fejleszteni spanyol nyelvtudásukat. Például alap spanyol egészségügyi szakmák számára. Ez a kurzus célja, hogy a spanyol nyelvű betegekkel való interakcióhoz és interjúkhoz szükséges eszközöket biztosítson az egészségügyi szakembereknek, akik nem rendelkeznek előzetes spanyol tapasztalattal.

Vannak spanyol nyelvtanfolyamaink is, amelyek a nemzetközi üzleti programokat hangsúlyozzák: Vállalkozási és tervezési gondolkodás, körkörös gazdaság, nemzetközi üzlet, kreatív vezetés, nemzetközi marketing, interkulturális kommunikáció, projektmenedzsment és még sok más.

A „Migráció, szocializáció és globális változás” egy olyan kurzus, amely bevezeti a hallgatókat a nemzetközi emberi migráció elméletébe és gyakorlatába, mint olyan jelenségbe, amely a történelem során jelen van, de a mai világban különös hangsúlyt kapott.

Ha ezen kurzusok bármelyike felkeltette érdeklődését, szívesen adunk további tájékoztatást, és elmondjuk az LCI VERITAS ban való tanulás minden előnyét.

Alexis Brown / Unsplash

Young people in conversation

Helyszínek

 • San José

  Calle 31, Avenida 20, Zapote, , San José

Kérdések