Keystone logo
VERITAS

VERITAS

VERITAS

Bevezetés

A VERITAS ról

 • Több mint 6000 elégedett diák
 • Több mint 60 angol tanított választani, hogy válasszon
 • Válasszon a 15 tanulmányi terület közül
 • Akár 60% -os megtakarítás az átlagos tanulásból

Miért VERITAS

Az elmúlt 25 évben a világ minden tájáról érkező diákok ezrei élvezték a VERITAS Study Abroad tapasztalatának csodálatos egyediségét. Tökéletes keveréke a világ egyik legváltozatosabb országának, Costa Rica-nak az egyetemi oktatók és a kulturális tapasztalatok között.

 • 5 év tapasztalat
 • Egyedi kulturális bemerítés
 • fenntarthatóság

A legjobb Costa Rica külföldi tanfolyamok

Costa Rica olyan ország, amely tele van növényekkel és állatokkal. A hegyek, folyók és strandok veszik körül. Ez egy igazán paradicsomi célpont.

Ez az ország kiváló lehetőség azoknak a diákoknak, akik érdeklődnek a külföldön tanulásra. Nemcsak az oktatási minőség, hanem a csodálatos élmény.

Készítettünk egy listát a legjobb külföldi tanulmányokról.

 1. Ha annyira szereted a tengert, mint amennyit csinálunk, határozottan „trópusi tengeri biológia”, elvarázsolja az érzékeit. Ez a kurzus bemutatja az óceánográfia, a tengeri geológia, a tengeri ökológia és a biológia fogalmát. Meg fogod tanulni az ökoszisztémák kezeléséről és megőrzéséről.
 2. Azok számára, akik a kultúra hatására hatnak az emberi viselkedésre, van egy csodálatos tanfolyam, amely elkapja a figyelmet. „Kulturális pszichológia”, bemutatja a tanulókat a pszichológia területére. Olyan témákra fogunk összpontosítani, mint az önkoncepció kulturális tényezői, a nemi szerepek, a motiváció, a megismerés, az érzelmek, a kapcsolatok és a társadalmi értékek.
 3. Az Art Fundamentals az egyik kedvenc tanfolyamunk. Hangsúlyozza az alkotás és a tartalom sokszínűségét. Biztosítjuk Önöket, hogy a tapasztalat pozitív és emlékezetes lesz.
 4. Határozottan aggódnunk kell a környezetünkkel. VERITAS olyan kurzust kínál, ahol a diákok megvizsgálják az ökoszisztémákat, a népesség mintáit és dinamikáját, az erőforrások felhasználását és visszaélését, a lakosságot és a környezetminőséget. Ez a kurzus bemutatja a modern társadalmi problémákat és problémákat.
 5. Azoknak a diákoknak, akik spanyolul szeretnének javítani, rengeteg kurzus áll rendelkezésre. Például; Alapvető spanyol az egészségügyi szakmák számára. Ez a kurzus célja, hogy az egészségügyi szakemberek számára a spanyol nyelvű betegek közötti interakcióhoz és interjúkhoz szükséges eszközökkel rendelkezzenek.

Van is spanyol nyelvtanfolyamok, amelyek a nemzetközi üzleti programokban hangsúlyozódnak

„A migráció, a szocializáció és a globális változás” egy olyan kurzus, amely bemutatja a diákokat a nemzetközi emberi migráció elméleteinek és gyakorlatának, mint olyan jelenségnek, amely a történelem során jelen van a mai világban.

Ha érdeklődik ezen kurzusok iránt, szívesen adunk több információt, és tájékoztatjuk Önt a VERITAS on való tanulás minden VERITAS .Alexis Brown / Unsplash

Young people in conversation

Helyszínek

 • San José

  Calle 31, Avenida 20, Zapote, , San José

Kérdések