Az Alkalmazott Tudományok Kulináris Művészete
Virginia Western Community College
Kulcs információ
Campus helye
Roanoke, Amerikai Egyesült Államok
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
Kérjen információt
Pace
Teljes idő
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Sep 2023
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
Tudta, hogy a Virginia Western Community College minőségi kulináris oktatást kínál, amelyet az American Culinary Federation akkreditál? Tudta, hogy a kulináris művészeti készségek iránti kereslet az egész világon? Virginia Western Community College konyhaművészeti AAS-ja felkészíti Önt arra, hogy izgalmas kulináris karriert válasszon.
Ez a tanterv célja, hogy a hallgatók számára biztosítsa azokat az ismereteket és alapvető készségeket, amelyek a kulináris ipar sikeréhez szükségesek.
A program célkitűzései: A diplomások eleget tesznek az Amerikai Kulináris Szövetség alkalmassági követelményeinek a Certified Culinarian (CC) és a Certified Pastry Culinarian (CPC) jelölésekre.
Ez a tanterv felkészíti a diplomásokat arra, hogy különböző szinteken lépjenek be a munkaerőbe a következő pozíciókban: pék, brojler szakács, expediter, sütő / pirító szakács, kamra szakács, tészta szakács, leves és mártás szakács, sous szakács és zöldség szakács. Sikeres munkatapasztalattal a hallgatók főszakácsokká és szakácsokká válhatnak.
képes legyen ellátni a kulináris összes alapvető funkcióját:
Megfelelő kommunikáció az ügyfelekkel, a felügyelőkkel, a társaikkal és a kulináris csapattal, sokféle embercsoporttal együtt.
Látja és hallja megfelelően, hogy reagáljon a változatos kulináris környezetekre, például a különböző berendezésjelek fogadására és értelmezésére.
A megjelenített adatok helyes értelmezése érdekében olvassa el a berendezés mérőeszközeinek olvasását.
Készüljön fel arra, hogy részt vegyen és álljon / sétáljon az óra és a laborok során napközben és esténként, 3 és 9 óra közötti időtartamig.
Gyorsan sétáljon hosszú ideig egyik területről a másikra. Dolgozzon sürgősséggel.
Gyakran hajlítson vagy guggoljon.
Segítsen felszerelés, edények és edények, valamint élelmiszer-összetevők emelésében vagy mozgatásában.
Mutassa be a kéz és a kéz megfelelő koordinációját az ügyességhez a felszerelések és az edények manipulálásában.
Használjon kezet markoláshoz, toláshoz, húzáshoz és finom manipulációhoz.
Dolgozzon rövid ideig teljesen kinyújtott karokkal a feje fölött.
Döntse el a színspektrumot az elkészített ételek megfelelő elkészítéséhez és bemutatásához.
Rendelkezzen a látásélességgel a kézzel írt igénylések helyes elolvasásához, megrendelésekhez, jelentések fogadásához, receptekhez, és biztonságot nyújt az ügyfelek számára.
Legalább 50 fontot fel kell tudnia emelni.
Legyen képes több feladatot elvégezni, és tartsa „egyenes fejét”, ha laboratóriumi és szakmai gyakorlaton nagyon stresszes és igényes helyzeteknek van kitéve.
Dolgozzon közvetlen környezetben sokféle embercsoport közelében.
Hosszú ideig ellenáll a magas hőmérsékletű környezetnek.
Dolgozzon összetartó csapat tagjaként.
Az előzőek ellenére a fogyatékkal élő képesített személyt, aki ésszerű elhelyezéssel tudja ellátni ezeket az alapvető feladatokat, figyelembe veszik a felvételin és más képesített jelentkezőkön.
Bár ezt a programot nem transzferre tervezték, létezhetnek megállapodások bizonyos intézményekkel.
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
Az alkalmazott tudomány, a kulináris művészetek munkatársa
- Philadelphia, Amerikai Egyesült Államok
Az Alkalmazott Tudományok Kulináris Művészete
- Hanceville, Amerikai Egyesült Államok
AAS a konyhaművészetben
- Jersey City, Amerikai Egyesült Államok
- Union City, Amerikai Egyesült Államok