Keystone logo
Vrije University - Summer & Winter graduate programs

Vrije University - Summer & Winter graduate programs

Vrije University - Summer & Winter graduate programs

Belépők

Pályázati eljárás

A jelentkezési folyamat két lépésből áll:

1. lépés: Kérjük, nyissa meg online jelentkezési űrlapunkat.

A jelentkezési lap kitöltése után a fizetési oldalra kerül. Választhat, hogy teljesíti-e a fizetést, hogy biztosítsa a helyét a tanfolyamon, vagy dönthet úgy, hogy egy későbbi pillanatban fizet. Ha több képzésre szeretne jelentkezni, csak egyszer kell kitöltenie az űrlapot.

Miután megkaptuk jelentkezését, és így befizetését is, a nyári iskola csapata megvizsgálja jelentkezését, és 5 munkanapon belül tájékoztatja Önt, ha felvételét elfogadják vagy elutasítják. Abban az esetben, ha a belépést megtagadják, teljes visszatérítést kap.

Az online jelentkezési űrlapon a következő három dokumentumot kell megadnia (dokumentumonként legfeljebb 1 MB):

 • Motivációs levél . Kérjük, feltétlenül írja le a motivációját az adott kurzus(ok)hoz, amely(ek)re jelentkezik: Miért ez a téma? Hogyan járul hozzá a kurzus jövőbeli (akadémiai) karrierjéhez? (250-500 szó)
  Ha több képzésre is jelentkezik, mindkét kurzus kérdéseire ugyanabban a motivációs levélben válaszoljon.
 • Önéletrajz/Önéletrajz
 • Az okiratok átirata (a legutóbbi érdemjegyeinek nyomtatott képernyője elegendő, és tartalmaznia kell az Ön nevét és az egyetem nevét)

A dokumentumokat a kurzus kezdete előtt megosztják a tanárokkal.

2. lépés: Tavasszal lehet majd jelentkezni szállásra és szociális programokra. Ezt a regisztrációs lapot legkésőbb április 15-ig minden tanfolyam résztvevővel megosztjuk. A szobákat és a szociális programokat érkezési sorrendben osztjuk fel (minél hamarabb jelentkezik és fizeti ki a tanfolyamot, annál korábban választhatja ki szállását és szociális programját)

 • Early Bird határidő : 2022. március 15. (23:59 CET)
 • Jelentkezési határidő : 2022. május 1. (23:59 CET)

Tanfolyam megerősítése

Május közepén értesítjük, ha a tanfolyam indulását megerősítik. Abban az esetben, ha a kurzusa lemondásra kerül, akkor áttérhet egy másik tanfolyamra (a szabad helyek függvényében), vagy kérheti a visszatérítést.

Belépési követelmények

A kurzusok alapképzési, emelt szintű alapképzési vagy mesterképzési szinten oktathatók, és alkalmasak hallgatók, valamint PhD munkatársak és szakemberek számára. Egyes kurzusokat alap- és mesterképzésben is kínálnak. A jelentkezés benyújtásakor kiválaszthatja a szintet.

A következő belépési feltételek vannak meghatározva:

 • Alapképzés: legalább az alapképzés 1. évfolyamára beiratkozott
 • Felsőfokú alapképzés: legalább az alapképzés 2. évfolyamára beiratkozott
 • Mesterképzés: legalább az alapképzés utolsó évére beiratkozott - a szakembereknek alapképzési diplomával kell rendelkezniük

Az egyes kurzusoknak saját belépési követelményeik lehetnek, kérjük, tekintse meg a kurzus oldalát a kurzus áttekintése alatt.

Angol nyelvi követelmények

Nem szükséges igazolni az angol nyelvtudását. Elvárjuk, hogy az angol nyelved elegendő legyen az órák és a tanfolyami irodalom megértéséhez. Ez azt jelenti, hogy legalább B2 szintű angol nyelvtudással kell rendelkeznie, ahogyan azt a Közös Európai Nyelvi Referenciakeret (CEFR) keretében fejlesztették ki. Ez egy TOEFL internetes teszthez hasonlítható 92 vagy IELTS 6,5 pontszámmal.

Ösztöndíjak és finanszírozás

Akadémiai Kiválósági Ösztöndíj

Az Academic Excellence Ösztöndíjra április 1-ig (23:59 CET) lehet jelentkezni.

Jelentkezni az ösztöndíj jelentkezési lapon lehet.

Ösztöndíjpályázatához a következőket kérjük:

1. Önéletrajz/önéletrajz , amely tartalmazza az Ön iskolai végzettségét;

2 . A legutóbbi rekordok átirata (elegendő egy nyomtatott képernyő) azt mutatja, hogy az átlaga legalább 85%. Például, ha a lehető legmagasabb pontszám 10, akkor legalább 8,5-ös átlaggal kell rendelkeznie. Figyelembe vesszük az osztályozási kultúrák közötti különbségeket. Az oklevél (Bachelor, Master, Ph.D.) másolata is elegendő, ha ez megvan.

3. Szakmai referencialevél, amely tartalmazza:

 • Az Önnel végzett munka során szerzett tapasztalata (akadémiai, szakmai vagy önkéntes környezetben)
 • Az ő motivációja, amiért Önt az ösztöndíjra ajánlotta
 • Teljes elérhetőségi adatok

Az ösztöndíj űrlap kitöltésekor a következő kérdéseket fogjuk feltenni:

 1. Miért érdekel, hogy csatlakozzon a VU Amsterdam Nyári Iskolához?
 2. Mi a motivációd, hogy ezt a kurzust választottad?
 3. Hogyan fogja felhasználni a tanult információkat arra, hogy a jövőben pozitív hatást gyakoroljon önmaga és közössége számára?
 4. Miért érdemli meg ezt az ösztöndíjat?

Az Academic Excellence Ösztöndíj fedezi egy tanfolyam tandíját és szállást valamelyik szálláslehetőségünkben (szükség esetén) + egy szociális tevékenységet. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az ösztöndíjra nem lehet több tanfolyamot kiválasztani. Ha egy másik tanfolyamon szeretne részt venni, kérjük, jelentkezzen erre a tanfolyamra a szokásos regisztrációs űrlapunkon.

Pályázati eljárás

 • Kérjük, töltse ki az ösztöndíj jelentkezési lapot.
 • Kérjük, vegye figyelembe, hogy csak egy tanfolyamot lehet kiválasztani.

Fotós ösztöndíj

Szeretsz pillanatokat, embereket és környezetet örökíteni okostelefonoddal/fényképezőgépeddel? Jó szerkesztési készségekkel rendelkezik, és szenvedélye van a közösségi média iránt? Legyen a nyári iskolai fotósunk!

Mit kínálunk:

 • 500 € kedvezmény a tandíjból
 • Minden közösségi tevékenység ingyenes (de fényképezni kell)

Mit várunk Öntől:

 • Fényképek a VU Amsterdam Nyári Iskolában töltött idejéről (diáktársak fényképei, Amszterdam, kirándulások és közösségi programok)
 • Tartalom/sztoriátvétel létrehozása a VU Amsterdam Instagram-fiókján
 • Részvétel a szociális programban (ingyenes)
 • Részvétel a fotós nyitótalálkozón

Pályázati eljárás

Kérjük, küldjön nekünk egy rövid videót, amelyben bemutatkozik (kb. 30 másodperc - 1 perc), és néhány példát fotómunkáira. Fontos, hogy saját okostelefont vagy kamerát használjunk. A jelentkezési határidő 2021. május 15.

Tanulói beszámolók

Helyszínek

 • Amsterdam

  De Boelelaan 1105, 1081, Amsterdam

 • Amsterdam

  De Boelelaan 1105, 1081, Amsterdam

Kérdések