Keystone logo
Vrije University - Summer & Winter graduate programs Új vállalkozás létrehozása az amszterdami vállalkozói ökoszisztémában
Vrije University - Summer & Winter graduate programs

Új vállalkozás létrehozása az amszterdami vállalkozói ökoszisztémában

Amsterdam, Hollandia

2 Weeks

Angol

Teljes idő

Request application deadline

06 Jul 2024

EUR 735 *

Az egyetemen

* VU hallgatók

Bevezetés

Ez a nemzetközi nyári iskola a megfelelő lehetőség új vállalkozások létrehozásának és vállalkozói készségeinek tanulmányozására.

Az új vállalkozások létrehozása napjaink egyik legfontosabb gazdasági kérdése világszerte. Nem korlátozódik csak az induló vállalkozásokra, hanem vonatkozik a meglévő cégek (köztük a vállalatok) új tevékenységeinek fejlesztésére és az egyetemek általi kiválásokra, cégbővítésekre, átvételekre, bővítésekre és még sok másra is.

Amszterdam a vállalkozók, cégek és vállalkozói szervezetek széles és érdekes palettáját kínálja, ezt nevezik Amszterdam vállalkozói ökoszisztémának. A Vrije Universiteit Amsterdam (CfE@VU) Vállalkozási Központja fontos szerepet játszik az amszterdami vállalkozói ökoszisztémában. Ezért ez a nemzetközi nyári iskola a megfelelő lehetőség új vállalkozások létrehozásának és vállalkozói készségeinek tanulmányozására.

Ez a tanfolyam kettős megközelítést követ. Az első megközelítés a fenntartható vállalkozási megközelítés, amely az új vállalkozások gazdasági, társadalmi és ökológiai vonatkozásaival foglalkozik. A második megközelítés a cégszemlélet életciklusa, a cég életciklusa során a cég és a vállalkozó változásaival foglalkozik.

A fent említett megközelítések mellett a kurzus tartalmának egy fontos részét maguk a hallgatók határozzák meg, akiktől elvárják, hogy saját üzleti ötleteikkel és hozzájárulásaikkal álljanak elő a kurzus oktatóinak irányításával.

A délelőtti előadások után, amelyek olyan témákat tárgyalnak, mint az üzleti modell vászon induló és bővülő vállalkozások számára, valamint az amszterdami vállalkozói ökoszisztéma, délutánonként a hallgatók gyakorlati feladatokon dolgoznak, külső szakértők támogatásával.

A tanfolyam a csapatfeladatok online liftes pályáival ér véget, Dragon's Den/Shark Tank környezetben.

Ideális Diákok

Belépők

Ösztöndíjak és finanszírozás

Üdvözöljük a Vrije Universiteit Amsterdam nyári és téli iskolákban

A program eredménye

Program tandíj

Az Iskoláról

Kérdések