Keystone logo
Wallace State Community College

Wallace State Community College

Wallace State Community College

Bevezetés

Wallace State Community College Hanceville fő campusával és a Oneonta műholdas campusával egy olyan rendszer része, amely több mint 300 000 ember szükségleteit szolgálja fel, és konzervatív becslések szerint 3 milliárd dolláros éves gazdasági hatást gyakorol erre az államra és közösségünkben. Az igazi hatás azonban a hallgatók életének javítása az oktatáson keresztül.

Az ajtók 1966-os megnyitása óta a Wallace állam több százezer diáknak szolgált. Kezdettől fogva a Wallace állam olyan elkötelezettséget fogadott el a kiválóság iránt, amely nemcsak hagyomány, hanem inspirációs forrása lett. Ma a Wallace állam az Alabama Közösségi Főiskola egyik legnagyobb főiskolája, amely minden félóránál több mint 7 ezer hallgatót szolgál ki. Ez a kollégium egy virtuális erőmű az oktatási programozásban, több mint 50 főmérnökkel, akik diplomát, tanúsítványt és átviteli lehetőségeket nyújtanak.

A kiválóságra való összpontosításunk nyilvánvaló a személyes elkötelezettségünkben a diákok szolgálatában és a technikailag fejlett tanulási környezetekben, amelyek biztosítják, hogy hallgatóink a leghatékonyabb oktatást kapják. A Wallace államban a legmodernebb technológiákkal, köztük az interaktív SmartBoardokkal és a Tegrity-szel ellátott tantermek találhatók. Az online tanulás, a videokonferencia, a podcasting és az off-campus központok révén az oktatást kényelmessé teszik diákjaink elfoglalt életévé.

A Wallace State zökkenőmentes oktatási lehetőségeket biztosít a korai középiskolai bejutásról a diplomás szintre. A kettős beiratkozás, a FastTrack Akadémia, a Tech-Prep és más programok, az egyetemi átutalási programok, a karrier technikai oktatás, a közbiztonság, az egészségügyi ellátás vagy az autótechnika területén főiskolai hitelt kereső középiskolások számára itt találkoznak az igényeik. A STARS artikulációs rendszer garantálja hallgatóinknak a hitel átruházhatóságát bármely Alabama állami főiskolán vagy egyetemen. Azok számára, akik szeretnék befejezni a főiskolai és a mester fokozatot az egyetemen, a Wallace állam hallgatók kihasználhatják az egyetemi központ partnerségek és különleges artikulációs megállapodások, beleértve az Athén Állami Egyetem, az Alabama Egyetem, Embry-Riddle Aeronautikai Egyetem, Auburn Egyetem , és a Troy University.

Diákjaink soha nem látott sikereket érnek el, akár átadják, licenszvizsgázták, vagy munkát találtak, és elégedettségük tükröződik a kollégium megtartásának aránya között, amely meghaladja az állam és az országos átlagot. Az egyetemeken átadó diákok következetesen felülmúlnak azoknak, akik ott kezdődtek. A diplomások versenyképes munkahelyeket és nagy dicséretet kapnak a munkáltatóktól. A licenszek aránya az állami és a nemzeti átlag felett vagy fölött van, diákjaink pedig az országos átlag felett vannak az egyetemi teljesítménytanulmányok kollegiális értékelésén (CAAP) .

A legfontosabb, hogy a Wallace államban Ön egy díjnyertes és diákközpontú kar és a személyzet, akik mestereik a kézműves. Itt vannak, hogy segítséget nyújtsanak Önnek a főiskolai tapasztalat minden területén, a webalapú regisztrációktól a személyes tanácsadásig a tanácsadó központban és a tanulói sikertörténeti központban. Hisszük, hogy a diákok az oka annak, hogy létezünk, és helyezzük a tanulói tanulást és a sikert tevékenységünk és kezdeményezéseink élvonalába.

Küldetésnyilatkozat

Wallace State Community College elkötelezett az élet és közösségek átalakítását célzó tanulás iránt. A misszió alátámasztására a Wallace State Community College a diákközpontú, innovatív, vonzó és támogató tanulási környezetben elkötelezett a hallgatói siker érdekében; a kiválóság oktatása; az egyediség és sokszínűség tiszteletben tartása; stratégiai partnerségek, amelyek elősegítik a közösséget, a munkaerőt és a gazdasági fejlődést; közösségek kulturális gazdagodása; az elszámoltathatóság és az integritás.

Nem diszkriminációs politika

Az Alabama Közösségi Főiskola Igazgatótanácsának és a Wallace State Community College (a Wallace State Community College szakpolitikája, amely az általa ellenőrzött posztszekunder intézmény, hogy a faji, szexuális, nemi, vallási, nemzeti származás, fogyatékosság, szexuális orientáció vagy életkort kizárnak a részvételből, megtagadják a programban, a tevékenységben vagy a foglalkoztatásban biztosított előnyöket, vagy megkülönböztetés alá esnek.

Akkreditáció

Wallace State Community College akkreditált a Dél-egyesületek Főiskolák és Iskolák Bizottsága főiskolák számára, hogy adjassanak diplomával. Lépjen kapcsolatba a Bizottsággal a 1866-as kollégiumon, a Decatur, Georgia 30033-4097 vagy a 404-679-4500 számon a Wallace State Community College akkreditációjára vonatkozó kérdésekkel kapcsolatban.

Számos program további akkreditációval rendelkezik az egyes tudományágak megfelelő szervezetektől. A Wallace állammal kapcsolatos rutinszerű tájékoztatásokat, például a felvételi követelményeket, pénzügyi támogatást, oktatási programokat stb.

Campus jellemzői

  Helyszínek

  • Hanceville

   Wallace State Community College, 801 Main Street NW, 35077-2000 , Hanceville

  • Oneonta

   McCay Avenue,701, 35121, Oneonta

   Kérdések