Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Watson Institute

Watson Institute

Watson Institute

Bevezetés

Egy élettartamú hatás kezdődik

Watson Institute egy olyan hely, ahol a következő generációs vállalkozói vezetők megtalálhatják közösségüket, felfedezhetik felhívásukat és felgyorsíthatják karrierjét. Kínálunk eszközöket, hálózatot, gondolkodásmódot és bátorságot a következő generáció számára a világ legsúlyosabb kihívásainak megoldására, a sikeres karrier elindítására és a hatásos élet élésére.

Watson Institute székhelye Boulderben, a Colorado-ban, a Lynn Egyetemen, Boca Ratonban (Florida) és a Francisco Marroquín Egyetemen (UFM), Guatemala városában (Guatemala) található.

Watson Institute","author_url":"","source":"Watson Institute"}" />

137700_137593_Abhinav-Khanal-Efua-Agyare-Kumi.jpg
Watson Institute / Watson Institute

A Watson Accelerator-t, a Colorado-i Boulder-ben 2013-ban indították, hogy elősegítsék a következő generációs, hatásorientált vállalkozók vállalkozásait és karrierjét. A Gyorsítóprogram díjnyertes képzéseket, intenzív mentorálást és társaik globális közösségét foglalja magában.

Most partnerkapcsolatot építünk az Egyesült Államok, Latin-Amerika és Kína innovatív egyetemeivel olyan programok támogatására, amelyek felgyorsítják a következő generációs vállalkozói vezetők karrierjét.

Watson Institute 223 tudósa és 53 országból származó öregdiák több mint 77,2 millió dollárt gyűjtött be, több mint 500 részmunkaidős vagy teljes munkaidős munkahelyet teremtett, és világszerte 150 000 embert befolyásolt az általuk vezethető kezdeményezések révén. Watson öregdiánokat választották az Y Combinator, a visszhangzó zöld ösztöndíj kategóriába, és négyet a Forbes 30-as listájába soroltak. Az alumák tovább folytatják tanulmányaikat a Harvard Egyetemen, a New York-i Egyetemen és a Princeton Egyetemen.

Watson Institute , Boulder

A Watson szemeszter gyorsítója, Colorado Boulder, egy olyan program főiskolai hallgatóknak, a közelmúltban diplomásoknak és a réséves hallgatóknak, akik egy korai stádiumú társadalmi vállalkozással járnak, amelynek célja a világ legsúlyosabb kihívásainak megoldása.

Watson Institute öregdiák történetei: Romain Vakilitabar from just. stúdiók a Vimeón.

A Watson Institute tapasztalata

Létezzünk platformon a vezetők, vállalkozók és innovátorok következő generációjának számára, hogy sikeres karriert és hatásos életet építsenek ki.

A Watson Institute program minden elemét úgy alakították ki, hogy a következő generációs vállalkozói vezetők számára intenzív képzést, globális hálózatot, elkötelezett mentorálást és gyakorlati tapasztalatokat biztosítson a hatásos karrier elindításához.

Az egyes Watson Institute programok fő pillérei:

Mentorálás

A mentorálás katalizálja a személyes növekedést, a vezetés fejlesztését és a vállalkozói sikert, miközben jelentősen bővíti hallgatóink hálózatát. Ezért a Mentor program a Watson tapasztalatainak oszlopát képezi, és folyamatosan a programunk egyik leghatásosabb részét képezi.

A Watson Institute hallgatók párosulnak bizonyított helyi vállalkozókkal, innovátorokkal és vezetőkkel annak alapján, hogy mennyire igazodnak küldetésükhöz és jelenlegi készségeikhez. A mentorok a diákok útján vezetik a tanulókat, és kihívják őket, hogy növeljék hatásukat perspektíva hozzáadásával, hálózatának kiterjesztésével, feltételezéseik megkérdőjelezésével és világképének javításával.

Mesterkurzus tanárok

A Watson mesterképző tanárok a világ vezető vezetői, vállalkozói és szakemberei, akik rövid távú vállalkozókként szolgálnak a lakóhelyen. Minden héten egy mesterképző tanár meghívásra kerül az egyetemen, hogy megosszák vállalkozói útjukat, biztosítsanak egy-egy mentorálást és bővítsék a hallgatók globális hálózatát.

A mesterkurzusok az intim tűzoltástól az interaktív műhelyig terjednek, és a legjobb gyakorlatok, valamint a tanulások és kudarcok megosztására irányulnak. A Watson-tapasztalat ezen oszlopának köszönhetően a hallgatók egymás mellett jártas vezetők és vállalkozók szolgálnak arra, hogy modellként szolgáljanak az inspirációhoz és a siker útmutatójához.

Intenzív képzés

Watson Institute képzése fejleszti a sikeres karrier és az eredményes élet megteremtéséhez szükséges kemény és puha képességeket, ideértve az átalakító kommunikációt, a vezetést, az adománygyűjtést, a pénzügyet, az érzelmet, az empátiát és az ellenálló képességet. Az előkészítők a Watson Institute karjának megfelelői, akik maguk gondosan kiválasztott szakemberek, vezetők és vállalkozók, akik a Watson tantervet tanítják, rengeteg személyes tapasztalatra támaszkodnak, és egyénileg mentor hallgatók.

Watson Institute","author_url":"","source":"Watson Institute"}" />

137701_137595_2017-Scholars.jpg
Watson Institute / Watson Institute

Helyszínek

 • Boulder

  Watson Institute, Boulder 1310 College Ave, 80302, Boulder

  • Boca Raton

   Lynn University 3601 N Military Trail, 33431, Boca Raton

   • Guatemala City

    Universidad Francisco Marroquín (UFM) Career Accelerator, , Guatemala City

    Kérdések