Keystone logo
Yokohama Design College

Yokohama Design College

Yokohama Design College

Bevezetés

76265_YDCxiaoshe2013.jpg

Az YDC, a Yokohama Design College , egyike a vezető formatervezési iskoláknak, akik Japánban is híresek a magas szintű japán oktatás számára.

Az YDC Yokohamában található, amely mindössze 30 percre található Tokió központjától, csak egy perc sétára a legközelebbi állomástól, nagyon kényelmes helyen.

Az YDC-ben 3 iskola van egy épületben, a japán nyelviskola, a Design Iskola, a középiskola, a nemzetközi hallgatók és a japán diákok ugyanazokat a berendezéseket, eszközöket használják, amelyek könnyen megismerkedhetnek a japánok lakosságával, élvezhetik a nyelvet / kultúrát.

76266_Minato_Mirai_In_Blue.jpg

Yokohama egy bájos város, amely a több kultúrát és a világ kizárólagos értelmezését ötvözi, és minden évben funkcionálisan fejlődik, és megfelelő környezetvédelmi területekkel teli, hogy tanulmányozza a tervezést. Ez az iskola agresszíven elősegíti a helyszíni előadások helyszíni jellegzetességeit, például a Minatomirai kerületben lévő fotó / videó felvételeket, a Vörös Brick Park vázlatát és a Yokohama Múzeumban való megtekintését.

Jelenleg 420 diákunk van, 180 a japán nyelviskolában, 170 a tervezési osztályban, 70 a középiskolában.

A japán nyelv tanszéken körülbelül 25 ország diákja van világszerte.

Japánban tanulnak saját céljukért, Japán Egyetem, Művészeti Tevékenységek (Művészeti Egyetem, Szakiskola) csak az álma országában élnek, munkaélményt ... ..

76267_samafasshonhebubaggu.jpg

Az YDC számos opcionális, költségmentes programot kínál a diákok álmaik eléréséhez, valamint a japán kultúrák / gondolkodásmódok megértéséhez.

Amit az YDC tanárai és munkatársai először gondolnak: "Lehet, hogy az álmaid valóra válnak!"

Rövid trem tanfolyamot is kínálunk azoknak a diákoknak, akik hosszú távon nem jönnek Japánba tanulmányi vagy munkatervük miatt. Ideiglenes látogatói vízummal Japánba mehetsz, maradj és tanulj itt 3 hónapig.

76289_zhonghuajie.jpg

Helyszínek

  • Yokohama

    1-33-6 Chuo, Nishi-ku, Yokohoma-shi, Kanagawa-ken, 220-0051, Yokohama

Kérdések