Társult alkalmazott tudomány a sütés és cukrászat opcióban
York County Community College
Kulcs információ
Campus helye
Wells, Amerikai Egyesült Államok
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
Kérjen információt
Pace
Teljes idő
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Sep 2023
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
A program kurzusainak szekvenálása az őszi félévben kezdődik. A tavasszal vagy nyáron belépő hallgatók valószínűleg több mint két évet vesznek igénybe a program befejezése.
A Culinary Arts alapítványától építve a Baking & Pastry Option arra ösztönzi a hallgatókat, hogy bővítsék a klasszikus készségek teljes készletét. Az alapvető technikák és eljárások, valamint a kreatív és művészi kulináris alkotások rutinszerű gyakorlata a főző- és sütő laboratóriumokban a kulináris törekvések szélesebb körében jártas tapasztalatokat fejleszt. A konyhában szerzett szakértelem mellett a program a sikeres cukrász, desszert szakács vagy pékség tulajdonosa számára szükséges menedzsment koncepciókra is összpontosít. Az olyan tanfolyamok, mint a személyzet és a pénzügyi menedzsment, az étlaptervezés, a készlet és a költségellenőrzés, felkészítik a kulináris és sütőművészeti szakma hallgatóit.
A diplomások felkészülnek a fine dining éttermek karrierjére, a cukrász és sütőcsapatok tagjaiként, valamint pékségként vagy kisvállalkozások tulajdonosaként és progresszív kulináris pozíciókban, beleértve cukrászsüteményeket, desszert szakácsokat és pékeket.
Azok, akik túl akarnak nézni a konyhán, tudással és készségekkel rendelkeznek ahhoz, hogy az ebédlőben folytathassák a karriert, és fejlesszék tapasztalataikat, hogy pékségvezető legyen.
A kulináris művészetek sütő- és péksüteményes szakának alkalmazott alkalmazott tudományos fokozatának sikeres befejezése után a diplomások képesek lesznek:
Mutassa be az élelmiszerek és konyhai eszközök biztonságos kezelését és tárolását.
Tervezzen menüket, amelyek megfelelnek a különféle kereskedelmi és szakmai intézmények méretének és pénzügyeinek.
Elemezze a professzionális konyha kortárs üzleti és pénzügyi kérdéseit.
Ismerje fel a sokszínűség véleményét, értékeit, képességeit és kultúráit egy professzionális konyhai környezetben.
Működjön önállóan és csapattagként egyaránt professzionális konyhai környezetben.
Olyan politikák kidolgozása, amelyek célja a professzionális konyha pénzügyi céljainak elérése.
Készítsen ételeket a klasszikus főzési és sütési technikák felhasználásával, amelyek megalapozzák a professzionális konyhát.
Magyarázza el a kenyér, sütemények, péksütemények és desszertételek professzionális konyhában történő elkészítésének technikáit, tudományát és művészi jellegét.
Készítsen ételeket és menüket a kulturális preferenciák és igények sokféleségéhez.
Készítse el az ételeket és a menüket a speciális egészségügyi és étrendi igényekhez.
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
Olasz süteményprogram
- Parma, Olaszország
A francia péksütemények alapvető és haladó technikái
- Ferrières-en-Brie, Franciaország
Sütő- és cukrászművészeti vezetői diploma
- Toronto, Kanada