Keystone logo

68 Nyári egyetem Programok ban ben Üzleti tanulmányok 2024

Szűrők

Szűrők

  • Nyári egyetem
  • Üzleti tanulmányok
Szakirányok
  • Üzleti tanulmányok (68)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Nyári egyetem Programok ban ben Üzleti tanulmányok

A nyári kurzus Üzlet, Közgazdaságtan és Adminisztráció meg tudja fogalmazni a diákok a gyorsított szerzés mértéke. Sok diák úgy dönt, hogy beiratkozik a nyári üzleti osztályok, hogy megelőzze a teljesítésében program követelményeinek, vagy hogy minél alaposabb megértése kulcsfontosságú fogalmak. Nyári tanfolyamok néhány intézményben kisebb méretű, amely lehetővé teszi a diákokat, hogy kölcsönhatásba lépnek a oktató egy személyes szinten, amely lehet extrém előny.

Mi a nyári kurzus Üzlet, Közgazdaságtan és Adminisztráció? Ez az átfogó tanfolyam a diákokat további betekintést a tekintélyes üzleti világban, számviteli, pénzügyi és humán erőforrás. Hogy a diákok érdeklődnek a karrier vállalkozás kapitalizmus, üzleti marketing vagy fejleszteni kívánják a vállalat saját, megtanulhatják a fogalmak szükséges sikeres céljaik eléréséhez.

Üzlet, Közgazdaságtan és Adminisztráció kurzusok szerepelnek a sokféle szakon.A diákok ugorj be egy intenzív tanulmány az üzleti gyakorlatot, és növeli a tudás közgazdasági belül nyolc és 10-hetes időszak. Ez a kurzus középpontjában témákban, beleértve a számviteli, marketing, menedzsment és műveletek, az üzleti etika és a vállalati felelősség.

A tanfolyam Üzlet, Közgazdaságtan és Adminisztráció változó költség függően iskolába a hallgató úgy dönt, valamint ahol az iskola található. Sok főiskolák különböznek a nyári kurzus tandíj árak, a diákok pénzügyi előny a tanfolyamot a nyári hónapokban.

Diákok, akik érdeklődnek a vevő ezek a tanfolyamok gyakran keres karriert pénzügy, közigazgatás, banki, üzleti, részvénypiacok, a beruházások, az online kereskedelem, illetve az áruk és szolgáltatások. A bankok, egészségügyi szervezetek, kockázatitőke-társaságok és a kormányhivatalok gyakran bérel a diákok egy erős háttérrel az üzleti, közgazdasági és a közigazgatásban.

Online tanfolyamok kiváló módja annak, hogy eleget főiskolai követelmények a kényelmes otthon. Diákok, akik utaznak a nyári hónapokban is továbbra is az oktatás azáltal, hogy a nyári kurzus, és kezdődik a tanév egy lépéssel előrébb. Diákok, akik érdeklődnek a vevő egy online tanfolyam Kezdetnek nézegette az adatbázisunkban. Tudod befejezni a mértéke rekord idő azáltal, hogy a nyári tanfolyamokat, amelyek segítenek kitölteni a nagyobb követelményeket. Keressen a programot alább kapcsolat közvetlenül a felvételi irodában az iskola választott kitöltésével előnyben formában.