Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 17 Nyári Tanfolyamok  (Nyári egyetem) Programok ban ben Angol 2024

17 Nyári egyetem Programok ban ben Angol 2024

Áttekintés

Ha megvizsgáljuk, hogy folytassa a pályafutását szabadúszó írásban, üzleti vagy más területeken, ahol az angol nyelv jöhet szóba, a nyári kurzus az angol is, hogy a diákok egy lépést megvalósuló választott karrier a különböző osztályú hosszúságú, témák és intenzitása opciók .

Most mi van a nyári kurzus angolul? Ez egy osztály, amely megtanít tárgyát egy félévet egy rövidített időkeretben. Ez lehet az oka, hogy több osztály heti vagy hosszabb ülés. Ez lehetővé teszi a diák számára, hogy idejüket egy intenzívebb módon a tanulás, mint a hagyományos osztályok. Class témák változhat, de lehetnek tárgyú mint a grammatikai bemutatkozás, irodalom, összetételét és kreatív írás.

Fogott egy nyári kurzus angol lehetővé teszi a diákok, hogy tegyen egy nehéz összpontosítani megragadta az angol nyelv, valamint hogyan kell megépíteni, hogy a legtöbb céltudatos módon.Lehetővé teszi az építőkövei a nyelvi váljon természetessé, miközben segít a diákok megtanulják, hogyan kell írni egy hatástanulmányt.

A költsége a nyári osztályú angol is függ az iskola, amely, csakúgy, mint amelyek különösen a tanfolyam kerül kiválasztásra. Helyszínek lehet jelen több országban, és belül a különböző programok, így a legjobb, hogy a kutatás a különböző kap az, amelyik a legjobban illik egyik költségvetését.

Angol nyelvtanfolyamok segíthet a számos karrier. Ők egy jó alap, hogy bárki érdekli, hogy a belépő szintű pozíciókat, például üzleti és az ipar. Angol tanfolyamok is hasznosak azok számára, akik csatlakozni public relations és reklám cégek. Lényeges, azok számára, akik szakmai pályára a területeken, mint például a jog, a politológia, a közigazgatás és a kommunikáció. Szeretnénk a karrier az újságírás, a műszaki írás, illetve közvetítési? Egy erős megérteni az angol szilárd ugródeszkaként.

A diákok érdekli vesz Summer Course in English találják meg a különböző intézmények, melyek az adott osztályt, hogy megtalálják a legjobb program igényeiknek megfelelően. Különböző helyeken eltérő lehet a hossza és típusú tanfolyam kínált a nyári hónapokban. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Nyári egyetem
  • Nyelvek
  • Angol
Szakirányok
  • Nyelvek (17)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum