Keystone logo

6 Nyári egyetem Programok ban ben Nyelvek Angol Intenzív angol 2024

Szűrők

Szűrők

  • Nyári egyetem
  • Nyelvek
  • Angol
  • Intenzív angol
Szakirányok
  • Nyelvek (6)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Nyári egyetem Programok ban ben Nyelvek Angol Intenzív angol

A nyári kurzus intenzív angol segítségével a diákok megkapják a diplomát gyorsabb. A legtöbb oktatási intézményben gyorsított tanfolyamok nyáron ülés.

Mi a nyári kurzus intenzív angol? Intenzív angol nyelvtanfolyamok van szükség azok számára, akik, hogy javítsák a tudományos angol nyelvtudás az olvasás, írás, beszéd és hallás.
Ezek a tanfolyamok gyakran két kategóriába: beszédértés és beszédkészség osztályok és az olvasás és írás osztályok. Akadémiai beszédértés és beszédkészség tanfolyamok összpontosít hallgat és a szóbeli kommunikáció készség a hangsúlyt a szókincs és a nyelvtan. Az olvasás és írás osztályok koncentrálni szövegértés és írásbeli kommunikáció, középre a fejlesztési elképzelések és esszé formában.

A diákok választhatnak, hogy nyári kurzusok intenzív angol több okból is. Ezek a tanfolyamok segítenek nekik keresni hitelek felé mag és az általános oktatási követelmények.Továbbá, ha egy intenzív angol tanfolyam elmulasztott, vagy nem ajánlja fel a másik félévben, ez lehet akár a nyáron.

Az ára, hogy egy nyári kurzus intenzív angol különbözik minden egyetemi és főiskolai. Ezért fontos, hogy a diákok, hogy végezzen a saját kutatás költségeit választása előtt, hogy egy tanfolyam egy kiválasztott iskolában.

Vevő diákok kurzusok intenzív angol gyakran angol szakos, ami megnyitja az ajtót, hogy a különböző karrier. A kiterjedt képzési írásban, ötlet szervezet, érvelés fejlesztése és információk elemzése, a diákok gyakran adott lehetőséget számos területen, amelyek szeretnének felvenni angol szakon. A munkáltatók keresik sokoldalú diplomások a tanulmányi pozíciók könyvkiadás, a reklám és a kormány. Ezen kívül megszerzett készségek intenzív angol osztályba tudunk hasznosítani az újságírás, a kreatív írás, és a műszaki írás.

Intenzív angol nyelvtanfolyamok is felkészítse a tanulókat a sokféle karrier. Azáltal, hogy a nyári kurzusok online, a diákok a munka körül egy elfoglaltsága és a végzős időben. Ahhoz, hogy megtalálja a megfelelő intenzív nyári angol tanfolyam, keresse meg az alábbi program, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.