Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 3 Nyári Tanfolyamok  (Nyári egyetem) Programok ban ben Stratégia 2023/2024

3 Nyári egyetem Programok ban ben Stratégia 2023/2024

Áttekintés

Ehelyett a kiadások a hagyományos mennyiségű időt egy egyetemi vagy posztgraduális diploma, sok diák választhatja nyári kurzusok teljes követelmények egy időben. Ezek gyakran tömörítve és mélyreható számos témakörben.

Mi a nyári kurzus stratégia? A nyári kurzus célja, hogy gazdagítsa tudását és tapasztalattal rendelkezik a területen az üzleti stratégia, általában beleértve az értékelést az ipar fejlesztésének és fejlődésének. A hallgatók általában megismerhetik a globális dinamika az üzleti stratégia menedzsment. Tantermi előadások és gyakorlati feladatok is gyakran van szükség, és olyan kérdésekkel foglalkozik, az üzleti modellek, a stratégiai interakció, szervezet, az értékteremtés és a diverzifikáció. Típusától függően természetesen értékelés lehet a tesztek, projektek vagy a kettő kombinációja. Nyári tanfolyamok gyakran nyolc hetet is igénybe vehet.

A nyári kurzus a stratégiai előnyöket biztosít az üzleti diákok, akik szeretnék, hogy felgyorsítsa a befejezéséről fok vagy a vezetők, akik szeretnék, hogy finomítsa a létrehozása és végrehajtása stratégiák.

A hossza egy nyári egyetem, az iskola azt kínálják, és egyéb tényezők határozzák meg a költségeket, amelyek eltérnek iskolánként. A diákok már a pénzügyi támogatásban részesülő jogosultak támogatásra a nyári kurzus.

Azok, akik egy teljes nyári kurzus az üzleti stratégia használható, amit megtanultak, hogy hozzájáruljon a fokozatot. Ezek lehet, hogy adjunk egy területet a specializáció, hogy az üzleti menedzsment tanulmányokat. Ezen kívül azok, akik teljes üzleti képzés vonzó jelöltek a foglalkoztatás, mint a vállalati stratégia munkatársa, vezetője a vállalati fejlesztési és stratégia elemző, és lehet, hogy az eszközöket, hogy vállalkozóvá válni.

Ha keres, hogy teljesítse a fokozat követelményeihez, vagy megtanulni valamit, ami kiegészíti a korábbi oktatási, fontolja meg, milyen a nyári kurzusok tehet érted. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Nyári egyetem
  • Üzleti tanulmányok
  • Stratégia
Szakirányok
  • Üzleti tanulmányok (3)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum