Keystone logo

2 Oklevél Programok ban ben Közgazdasági tanulmányok Közgazdaságtan Nemzetközi gazdaságtan 2024

Szűrők

Szűrők

  • Oklevél
  • Közgazdasági tanulmányok
  • Közgazdaságtan
  • Nemzetközi gazdaságtan
Szakirányok
  • Közgazdasági tanulmányok (2)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Oklevél Programok ban ben Közgazdasági tanulmányok Közgazdaságtan Nemzetközi gazdaságtan

Bizonyítványok és tanúsítványok általában kínált egy teszt, vagy egy meghatározott összeget a tanfolyam bizonyítani kompetencia. Csak egy tanúsítvány lehetővé teheti, hogy valaki, hogy "minősített " valami, ezért legyen óvatos a listára ezt a képesítést pontosan jövőben folytatódik, ha folytatja a tanúsítványt.

Mi az a tanúsítvány a nemzetközi gazdaságtan? Ez a tanúsítvány célja, hogy megismertesse a hallgatókkal a hatásait a globális kereskedelem és a migráció a gazdaság különböző országokban. A mező több potenciális fókuszok, beleértve a nemzetközi pénzügyi és a nemzetközi kereskedelemben. Nemzetközi pénzügyi hangsúlyt fektet a pénzáramlás és annak hatása az árfolyam, valamint a nemzetközi kereskedelem összpontosít az áruk és szolgáltatások és a hatása, hogy az áramlás egy ország 's forrásokat.

Tanulás nemzetközi pénzügyi mutatja a potenciális munkaadók, hogy meg tudja érteni a nagyobb képet, és a magas szintű hatása, hogy a tranzakciókat entitások közötti lehet.Ez teszi a sikeres diákok vonzóbb a jövőbeni munkáltatók, különösen, ha a tanúsítványt szerzett a felsőoktatási intézménynek.

Mivel a rengeteg program a rendelkezésre álló nemzetközi, nehéz, hogy dolgozzon ki egy egyedi becsült költsége egy nemzetközi gazdaságtan tanúsítvány programot. Ha részt kíván venni egy olyan intézményben, ahol a költség magas, próbálj meg kapcsolatba lépni a pénzügyi támogatás iroda, hogy van-e elérhető módon enyhíthető a költségeket.

A nemzetközi gazdaságtan területén alkalmas arra, hogy egy széles pályát. Pályakezdő ilyen típusú programok mentek át a jogi ipar ügyvédi és paralegals. Egyéb diplomások volna tanulmányaikat dolgozni, mint a közgazdászok, és néhány léptek a karrier a nemzetközi kapcsolatokban.Egyes bűnüldöző szervek és a katonai személyzet használta a tanulmány a nemzetközi gazdaságtan, hogy elmélyítsék ismereteiket és hogy jobban befolyásolja a nemzetközi hatóság adatai.

Ha 're kész arra, hogy bővítse a karrier lehetőségek tanulmányozása ezen a területen, keresse meg az alábbi program, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.