Keystone logo

1 Oklevél Programok ban ben Sport és testmozgás tanulmányok Sporttanulmányok Sportoktatás ban ben Montevideo, Uruguay számára 2024

Szűrők

Szűrők

  • Oklevél
  • Sport és testmozgás tanulmányok
  • Sporttanulmányok
  • Sportoktatás
Szakirányok
  • Sport és testmozgás tanulmányok (1)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Popular study format

Oklevél Programok ban ben Sport és testmozgás tanulmányok Sporttanulmányok Sportoktatás

Montevideo a legnagyobb város és a főváros Uruguay. A város ismert a magas életszínvonal és a hihetetlen kulturális élet. A város elsősorban a nyelv a spanyol. Azt is otthont ad néhány, a legjobb egyetemek egész Latin-Amerikában.

Azok az életstílusos szenvedélyesek választhatnak oktatást a sportos oktatásban. A tanfolyamok taníthatják a diákokat a testmozgásról, az atlétikai programokról, az emberi anatomiáról és a táplálkozásról. A karrierlehetőségek magukban foglalhatják a személyi edzőt, az edzőt vagy az egészségügyi klubvezetőt.

Számos prominens egyetemek megtalálható Uruguay. A University of Köztársaság legnagyobb és legrangosabb felsőoktatási intézmény található az országban, amely vonzza a diákok szerte Dél-Amerikában és az egész világon.

A tanúsítvány egy olyan nevelési célja sok diák számára, akik szeretnék, hogy javítsák a láthatóság között agresszív jelöltünk. Tanúsítások segíthet a hallgatók fokozott gyakorlat és tapasztalat számos különböző tudományágak, mint az üzleti, pénzügyi, vendéglátás, a vezetés és irányítás.