Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze többszörös Oklevelek  (Oklevél) Programok ban ben Montevideo, Uruguay 2023/2024

1 Oklevél Programok ban ben Montevideo, Uruguay 2023/2024

Áttekintés

Montevideo a legnagyobb város és a főváros Uruguay. A város ismert a magas életszínvonal és a hihetetlen kulturális élet. A város elsősorban a nyelv a spanyol. Azt is otthont ad néhány, a legjobb egyetemek egész Latin-Amerikában.

Számos prominens egyetemek megtalálható Uruguay. A University of Köztársaság legnagyobb és legrangosabb felsőoktatási intézmény található az országban, amely vonzza a diákok szerte Dél-Amerikában és az egész világon.

A tanúsítvány egy olyan nevelési célja sok diák számára, akik szeretnék, hogy javítsák a láthatóság között agresszív jelöltünk. Tanúsítások segíthet a hallgatók fokozott gyakorlat és tapasztalat számos különböző tudományágak, mint az üzleti, pénzügyi, vendéglátás, a vezetés és irányítás.

Olvass tovább

Szűrők

  • Oklevél
Szakirányok
    Művészettudományok Élettudomány Humán tanulmányok Design tanulmányok Divat Egészségügy Előadóművészet Energiatanulmányok Fenntarthatóság tanulmányok Jogi tanulmányok
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Kapcsolódó tanulmányi területek