10 Olasz konyha degrees found
- Élelmiszer és ital tanulmányok
- Nemzetközi konyha
- Olasz konyha
- Nyugat-Európa 10
10 Olasz konyha degrees found
Kiemelt
Accademia Italiana Chef S.r.l.
Master of Pizza és kenyérsütő tanfolyam
- Florence, Olaszország
Tanfolyam
Teljes idő
2 hétig
Az egyetemen
Angol
A kizárólag Firenzében (Toszkána) elérhető "Master of Pizza" egy 70 órás, két hétig tartó intenzív tanfolyam, ahol a résztvevők elsajátítják a tészta erjesztését, a feltét kiválasztását és a professzionális sütési technikákat. Minden lépés gyakorlatias, így biztosítva a valós tanulási élményt.
Kiemelt
ALMA - The School of Italian Culinary Arts
Olasz tészta program
- Parma, Olaszország
Oklevél
Teljes idő
3 hétig
Az egyetemen
Angol
Ez az egyedülálló tanfolyam lehetőséget nyújt a hallgatóknak, hogy belépjenek az olasz tésztakészítés világába, megtanulják a száraz és friss tészták speciális technikáit, valamint azt, hogy hogyan kell a közvetlen értékesítésre és a vendéglátóipari szolgáltatásra szánt tészták előállításával foglalkozni. Ez a tökéletes lehetőség minden olyan nemzetközi diák számára, aki szeretné elsajátítani a tésztakészítés és -gyártás technikáit mind a friss tésztalaboratórium, mind a vendéglátás számára, hogy valódi szakmai tapasztalatot szerezzen, és lépést tegyen az iparágban a vállalkozói lét felé.
Kiemelt
Accademia Italiana Chef S.r.l.
Tészta és szószok mestere tanfolyam
- Florence, Olaszország
- Lecce, Olaszország
Tanfolyam
Teljes idő
2 hétig
Az egyetemen
Angol
A Firenzében (Toszkána) és Lecce-ben (Puglia) megrendezett "Master of Pasta" egy kéthetes, 70 órás képzési program, amely a friss tésztakészítésre összpontosít, a hagyományos regionális receptektől a modern technikákig. A hallgatók közvetlenül a kiváló minőségű alapanyagokkal dolgoznak, és szakértő szakácsok irányításával tanulják meg az autentikus olasz ízek megalkotását.
Kiemelt
ALMA - The School of Italian Culinary Arts
Olasz kulináris program
- Parma, Olaszország
Oklevél
Teljes idő
1 év
Az egyetemen
Angol
Az Új Olasz Kulináris Program egy éves tanfolyam, két oktatási egységben szerveződik. Ez a tökéletes tanfolyam, ha igazi teljes elmélyülést keres az olasz ételekben, és teljes tanulmányi tapasztalatot szeretne, hogy az olasz konyha professzionális szakácsa lehessen.
Italian Institute For Advanced Culinary & Pastry Arts
PIZZA, FOCACCIA ÉS KÜLÖNLEGES Kenyerek
- Calabria, Olaszország
Oklevél
Az egyetemen
Olasz
Ez a dinamikus gyakorlati program a tökéletes pizza, focaccia és különleges kenyér elkészítéséhez szükséges alapanyagok kiterjesztett kóstolásával kezdődik az olasz hagyomány szerint. A természetes élesztő, kovász előállításának tudománya és esetleges fermentációs igényeik mind részletesen szerepelnek. Akár tűzhelyen sütött, akár hagyományos módon készül, a Pizza továbbra is a nyugati világ legnagyobb részarányát képviseli az Élelmiszerek és italok minden ágazatában. Bár sok országban különböző módon lehet elkészíteni ezeket a klasszikus ételeket, fontos megjegyezni, hogy valóban olaszok, és a világon nincs jobb hely a művészet elsajátítására, mint Olaszországban.
The Umbra Institute
ÉLELMISZER-TANULMÁNYOK BIZONYÍTVÁNYA
- Perugia, Olaszország
Oklevél
Az egyetemen
Olasz
Alaptanfolyam: FSST 100: A fenntartható olasz élelmiszerutak megtapasztalása (1 kredit) Válasszon három vagy többet a következő választható kurzusok közül: ANTH / FSST / SOC 375: Az étel és étkezés antropológiája: Saját és mások megértése (3 kredit) COMM / BUS / FSST 355: Digitális marketing: Közép-Olaszország borai és borászatai (3 kredit) ENV / FSST / SOC 330: Fenntartható élelmiszer-termelés Olaszországban: helyi hagyományok és globális átalakulások (3 kredit) FSST / GSCI 250: Az olasz ételek tudománya ( 3 kredit) FSST / HIST / SOC 350: Az élelmiszerek története és kultúrája Olaszországban (3 kredit)
CAST Alimenti
Profi speciális diploma az olasz kulináris művészetben
- Brescia, Olaszország
Felsőfokú szakmai diploma
Teljes idő
8 hónapok
Az egyetemen
Olasz
A szakács minden bizonnyal az egyik legkeresettebb szám a munkaerőpiacon. Ez egy olyan szakma, amely szenvedélyt, elkötelezettséget, mélyreható ismereteket és kézi készségeket igényel: olyan jellemzőket és készségeket, amelyek a termesztés és fejlesztés során nagy elégedettséghez vezethetnek a kreativitás és a személyes megerősítés szempontjából. A CAST Alimenti egyik hallgatója, a felsőoktatási kurzus végén készen áll a "modern szakács" -ra, és sokféle változatos éttermi kínálatba merülhet.
Italian Institute For Advanced Culinary & Pastry Arts
AZ OLASZ KONYHÁZ ALAPJA
- Calabria, Olaszország
Oklevél
Az egyetemen
Olasz
Akár profi szakács, akár komoly házi ínyenc, a világon egyetlen egyhetes tanfolyam sem ad több ismeretet és olasz regionális főzési tapasztalatot, mint az Olasz Konyha Alapítványa. A menü számos területe elkészül és bemutatásra kerül, beleértve a tökéletes alapmártásokat, tésztákat, vegetáriánus és mediterrán ételeket. Különös hangsúlyt fektetnek a sütésre, a speciális kenyér, kandallókenyér, pizza, focaccia és desszertek beépítésére a szakács repertoárjába. A mesterszakácsok mellett dolgozva megtudhatja, hogyan lehet újra létrehozni azokat az autentikus élénk ízeket, amelyek Olaszországot a világ élelmiszer-fővárosává tették. Mint mindig, ez a program all-inclusive a repülőtérre érkezés idejétől az indulásig. A szállás, a földi transzfer, az összes étkezés és a kulturális utazás egyaránt tartalmazza.
The Umbra Institute
AZ ÉLELMISZEREK ÉS FENNTARTHATÓSÁG TANULMÁNYOK PROGRAMJA (FSSP)
- Perugia, Olaszország
Oklevél
Az egyetemen
Olasz
Az FSSP egy szemeszter hosszú, interdiszciplináris tanúsító program, amely minden olyan hallgató számára nyitva áll, akik érdeklődnek az élelmiszer, a fenntarthatóság és a környezet iránt. Különösen alkalmas azok számára, akik az élelmiszeriparban vagy a környezeti iparban szeretnének karriert folytatni, vagy továbbtanulni szeretnének diplomás szinten. Három pálya létezik: Élelmiszertanulmányok, Környezetvédelmi tanulmányok és fenntarthatóság, valamint kettős pálya. Minden pályán a diákok olasz osztályt vesznek, az 1 kredit alapszakot, majd három vagy négy másik FSSP tanfolyamot választanak. Minden tematikus tanfolyam társ- és tanórán kívüli tevékenységek sorozatát tartalmazza, amelyek a tanterv szerves részét képezik; tartalmaznak vendégelőadásokat, helyszíni látogatásokat, kirándulásokat, kulináris tevékenységeket, kutatási projekteket és egyéb gyakorlati tapasztalatokat. Ezek a tevékenységek lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy közvetlenül megfigyeljék az osztályteremben tanult fogalmakat, és különböző perspektívákból elemezzék az ételeket, a fenntarthatóságot és a környezetet érintő kérdéseket olasz és globális kontextusban.
CAST Alimenti
Professzionális haladó diploma az olasz pékség művészeteiben a szálloda- és vendéglátóipar számára
- Brescia, Olaszország
Felsőfokú szakmai diploma
Teljes idő
8 hónapok
Az egyetemen
Olasz
A vendéglátó-ipari és vendéglátóipari péksütemények vagy péksütemények séfje magában foglalja a hagyományos tészta szakács minden tudását és technikai készségét, ugyanakkor értelmezi és hozza létre a hagyományos laboratóriumtól teljesen különböző célú tészta művészetet: kontextusba helyezik munkájukat egy csapaton belül, szorosan együttműködve az ügyvezető szakácsral, hogy biztosítsák a vendéglátóipari szolgáltatás és a vendéglátás kiváló minőségét.
Válaszolj néhány kérdésre, és mi megkeressük neked a megfelelő képzéseket!
Népszerű oklevéltípusok
Népszerű képzésformátumok
Népszerű helyek