Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 21 Akadémiai tanfolyam Programok ban ben Légközlekedési mérnökség 2024

21 Akadémiai tanfolyam Programok ban ben Légközlekedési mérnökség 2024

Áttekintés

A repüléstechnika az űrrepülési rendszerek tervezésére, fejlesztésére, tesztelésére és gyártására összpontosít. A Föld légkörén belüli és azon túli repüléssel kapcsolatos összetett problémákat kezeli.

A repülőgép- és űrmérnöki diploma alatt matematika, fizika és kémia alapozó kurzusait veheti igénybe. Ezután áttérhet egy speciális kurzusra, amely olyan összetettebb tárgyakat fed le, mint az aerodinamika, a meghajtás és a repülésmechanika.

Repüléstechnikai diplomásként repülőgép- és védelmi cégeknél dolgozhat, repülőgépeket és űrjárműveket tervez, gyárt és tesztel polgári és katonai alkalmazásokhoz egyaránt. Alternatív megoldásként csatlakozhat kormányzati ügynökségekhez, hogy nemzeti repülési programokon, kutatási és fejlesztési projekteken dolgozzon, vagy akár segítsen a politikák és szabályozások kialakításában.

Az álláslehetőségek széles skálájával és az úttörő innovációkhoz való hozzájárulás lehetőségével ez a diploma kiváló választás azok számára, akik szenvedélyesek a technológia és a felfedezés iránt.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mérnöki tanulmányok
  • Gépészmérnök
  • Légközlekedési mérnökség
Szakirányok
  • Mérnöki tanulmányok (21)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum