Keystone logo

7 Akadémiai tanfolyam Programok ban ben Élelmiszer és ital tanulmányok Ital tanulmányok Sörfőzés 2024

Szűrők

Szűrők

  • Élelmiszer és ital tanulmányok
  • Ital tanulmányok
  • Sörfőzés
Szakirányok
  • Élelmiszer és ital tanulmányok (7)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Akadémiai tanfolyam Programok ban ben Élelmiszer és ital tanulmányok Ital tanulmányok Sörfőzés

A sörfelvételeket gyakran kémiai, biológiai, fizikai vagy mérnöki tanulmányokkal kezdik. A diákok kezdeti ismereteit a sörgyártó iparban alkalmazhatják, mivel tovább folytatják tanulmányaikat a fermentációs folyamatokat, a sörfőzéstechnológiát, a hűtési tudományokat és a főzés biokémiáját.